jackhiro1
Gold Üye
la kadir abi on numara adamda juveyi oldum olası bi sevemedim"onuda (onuda derken asdasd) bizden aldı" Kadirle aramız iyiyken pointer konusunda konuşuyorduk ve kendisinin base adressten 1 arttırarak bulduğunu söyledi. Gidip adamın kodunu vs paylaşmadım ve Konumda Kadiri etiketliyerek ondan yardım aldığımıda belirttim. Gel gör ki senin gibi gereksiz insanlar (17 yaşında ki çocuklara dc de 5,6 kişiye yayın açıp arkamdan aramızdaki kişisel konuşmaları gösteren Halbuki kadirle tartışmamızın sebebi de bu konuydu. kendisi bunu yaptığına o bile inanmamıştı o kadar düşeceğine xd çünkü aramızda senle hiç bir şekilde bir düşmanlık veya kavga yoktu. .) Ha tabi beni belirtmediğin için belki başkasına demiş olabilirsin bu lafı ama umrumda değil üzerime alındım : Kapasitemin ne olup olmamasına gelecek olursakta açıkçası ne seviyede olduğum pek umrumda değil. Daha cheat engineyi kullanmaya başlayalı 7 ay olmamışken (ilk 4 ayı pixelbot yapmıştım ve dershaneye gidiyordum bir yandan,o aylarıda saydım). Piyasada masyaftan sonra en çok satış yapan pvp botunu çıkardımo dönem tek başıma. Senin kapasitene bakınca pek bir şey göremedim. Keşke kendi başarılarınla başkalarına durduk yere laf atsan <3