Naydy
Diamond Üye
Proje taslak projesi olup bir sürü gereksiz kod mevcuttur ama derlenebilir haldedir. Birçok kişi bana yazıp şunu nasıl yapıyorsun bunu nasıl yapıyorsun kaynak bulamıyoruz vs. diyordu ve bende projeyi paylaşma kararı aldım. Proje tamamen zevk için yazıldığından dolayı birçok yazım hatası ve çok kötü bir yazım şekline sahip biraz eğlenmek istedik açıkçası. Birçok kişi kodlardan hiçbir şey anlamayacaktır doğal şifreleme mevcut Ama fonksiyonları inceleyip kesinlikle fikir çıkartabilirsiniz alıp derleyip kullanmanızı şiddetle tavsiye etmiyorum fakat herşeyin temeli copy-paste dir sizlerde fonksiyonları inceleyerek kendinize göre düzenleyip projenize aktarın ve bana küfür etmeyin Projede olan neredeyse tüm sistemler sorunsuz olarak çalışmakta en önemliside farmbot pointer güncelleyip kullanılabilecek haldedir. Daha önce hiç metin2 oynamamış birisi olarak tamamen zevk için yazdığım bu projede pointer ve offset tanımlamalarım tam bir facia olarak adlandırılabilir çünkü hepsini ben isimlendirdim ve sizi en çok zorlayacak kısım bu yeterli kaynak olmadığı için ve botu hangi fonksiyonun ne işe yaradığını bilmediğim zamanlarda yazdığımdan dolayı pointer isimlerini kendim uydurdum M_FLDB olarak tanımladığım pointer aslında mobptr yani entitiylist dir. Etraftaki mobları,playerleri,metinleri,npcleri okumak için kullanıyoruz. M_Mobptr olarak tanımladığım pointer ise CpythonPlayerdir yani GetTargetVid yi bulurken kullandığımız pointer yada PickCloseItem fonksiyonunun mov ecx i her ikiside aynı. M_Playerptr ise adından da anlaşılacağı üzere player bilgilerini tutan pointer oluyor ve CINstanceBase dir yani wh yaparken kullandığımız pointer. M_Target olarak tanımladığım offset ise GetTargetVid offsetidir. M_TargetMob ise koşulacak mobun idsinin yazılacağı adresin offseti. M_MobRun ise durum offseti. 0 dururken aldığı değerdir 3 ise moba koşarar ve vurur. eğer bu offseti 3 e sabitlerseniz mob ölene kadar vurmaya devam eder.Hangi moba vuracağını ise M_TargetMob da hangi vid yazıyorsa ona vurur farmbot mantığı şöyle çalışıyor M_TargetMob adresine saldırılacak mobun vid sini yazıyoruz ve M_Mobrun adresini 3 değerine sabitliyoruz mob ölene kadar verdiğimiz vid ye saldıracaktır. Proje c++ Builder 10.4 ile yazılmıştır.
Bu bot @JuveSouL ile girdiğimiz idda yüzünden ortaya çıktığından ve katkıları için en büyük teşekkür ona
NOT : Şuan satışta olan Uriel botumuzun temellini oluşturan projedir moba koşma dışında aynı fonksiyonları kullanmaktadır.
Github Link :
#Belki birgün Uriel srcmizde düşer buraya kim bilebilir.
Bu bot @JuveSouL ile girdiğimiz idda yüzünden ortaya çıktığından ve katkıları için en büyük teşekkür ona
NOT : Şuan satışta olan Uriel botumuzun temellini oluşturan projedir moba koşma dışında aynı fonksiyonları kullanmaktadır.
Github Link :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
#Belki birgün Uriel srcmizde düşer buraya kim bilebilir.
Son düzenleme: