KATAKLYSM PRODUCTS HYPERVISOR

Reklam olmasın diye URL boş bıraktım ucube seni kalk git utanmadan cevap verme birde
Sizi nerden çoğaltıyolar anlamıyorum xd birilerinin tekerine veya başka bir yerine çomak sokuyorum belli, daha satış-paylaşım yapmadan paste diyosun ya bir de, lütfen sen de yap madem paste ve yapması bu kadar kolay, hypervisor ile çalışan hile paylaşmanı bekliyorum. Tek tek gideceksiniz forumdan yan hesapla yazmakla olmuyor, yok vanguard bypassmiş milleti kandırmaya devam edin.

Sizi nerden çoğaltıyolar anlamıyorum xd birilerinin tekerine veya başka bir yerine çomak sokuyorum belli, daha satış-paylaşım yapmadan paste diyosun ya bir de, lütfen sen de yap madem paste ve yapması bu kadar kolay, hypervisor ile çalışan hile paylaşmanı bekliyorum. Tek tek gideceksiniz forumdan yan hesapla yazmakla olmuyor, yok vanguard bypassmiş milleti kandırmaya devam edin.
Ucube aynı methodla apexle hile atarsam bu forumdan gidecek misin? Bir daha bir yere yazı yazdığını görmeyeceğim?

Ucube aynı methodla apexle hile atarsam bu forumdan gidecek misin? Bir daha bir yere yazı yazdığını görmeyeceğim?

hayatımda gördügüm en büyük yalamasın hacı sen abilerin bile birşey bilmezken sen laf söyleyemezsin

Method?? Lütfen at bekliyorum. Bi cacıktan haberin yok ilgi bekleyen bir çocuksun, bu yazdığından sonra yazdıklarını okumayacağım bile.

Forum s*k kırığı dolu bilmiş bilmiş konuşan, senin o attığın link var ya? Hypervisora dll attach ediyor onun yardımıyla guest memory okuyabiliyosun bu kadar. Lütfen herhangi bir oyunda bu attığın source ile hile paylaş, forumdan kalıcı olarak gideceğim hesabımı vb. de kapatacağım. Kanıtlarıyla atacaksın.

O dostum kardeşim diyen ağzını da doldururum başka bir şeyle, komik olma bu kadar.

Son düzenleme:
Attığım konuyu okudun mu dostum? Boş yapma paste hilelerini satmaya devam et. Adam ucden pastelemiş gelmiş burada ahkam kesiyor noldu 2 paste benimi döveceksiniz?
Yahu paste atabiliyorsan atsana kardeşim yap hadi paste faceit rust apex valorant hilesi bütün oyunları destekliyor sistemimiz benim hilem pastede forumdaki zart zurt software mi selfcode?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt