metodu görmüştüm kısa süre once uraşıp yapanı yeni görüyorum hile başarılı olur![]()
Driverless, 0 Detection Risk. ETA: 13.12.2025 (APEX LEGENDS)
NEXT: CS2 FACEIT (21.12.2025)
VALORANT (24.12.2025)
Sorularınızı alabilirim. Kernel Driver yok, paste code yok.
"Sorularınızı alabilirim. Kernel Driver yok, paste code yok."![]()
Driverless, 0 Detection Risk. ETA: 13.12.2025 (APEX LEGENDS)
NEXT: CS2 FACEIT (21.12.2025)
VALORANT (24.12.2025)
Sorularınızı alabilirim. Kernel Driver yok, paste code yok.
Ne mavi ekranı"Sorularınızı alabilirim. Kernel Driver yok, paste code yok."
Sorum : Leaklenmeden önce neden böyle bi, proje görmeyip berbat bir driver kullanıp mavi ekran yiyordunuz ? bu bir soru sadace sorumun cevbını bekliyorum
Yoksa yol çok hardware de olduğu zaman kendim de kullanıyorum aylardır, ama satışı yapılacaksa kullanıcı dostu olması gerektiğini farkındayım o yüzden hardware tarafını bırakıp software odaklandım. Gidip de millete cihaz satmak istemiyorum veya zorunlu kılmak da istemiyorum. Hardware dediğim de DMA falan değil mouse hareketleri için external cihaz arduino kmbox vb."Sorularınızı alabilirim. Kernel Driver yok, paste code yok."
Sorum : Leaklenmeden önce neden böyle bi, proje görmeyip berbat bir driver kullanıp mavi ekran yiyordunuz ? bu bir soru sadace sorumun cevbını bekliyorum
Bu arada leaklendi dediğin nedir tam olarak anlayamadım, ne leaklenmiş? Soru sadece cevabını bekliyorum. Belki kusursuz bir şekilde km driver yazabilseydim, öyle bir yeteneğim olsaydı farklı bir yol izleyebilirdim. Ama kaynaklarım yetersiz, testerim yok ve yeterli bilgi birikimim yok tamamiyle private bir driver projesi olması için, yapabilsem bile bir şekilde reverse edilirse veya ac tarafından pattern analiz yapılırsa bir anlamı kalmaz, ama bu projem reverse edilebilirse bile kişiye özel magickey ile hypervisor sağlayacağım için dt riski olmayacak, license client kırılsa işlevsiz olacak. Kendi serverime yönlendireyim desen o da işe yaramayacak, Crâck kullananlar aynı hv keyine sahip olacağı için onlar detection geçirirken müşteriler geçirmeyecek. Tabii bu dediklerimin hepsi program kırılırsa geçerli, gerçekleşeceğini de hiç sanmıyorum. Ha bir de offsetler heartbeat ile serverimden alınıp okunacak, clientte şifreli olacak tamamiyle. Yani bir şekilde engelleri aşıp oyuna girdin diyelim ki, offsetleri çekemeyeceğin için kullanamayacaksın."Sorularınızı alabilirim. Kernel Driver yok, paste code yok."
23 Yaşında UC Boy olarak seni tebrik ediyorum windows 10 22h2 için çalışıyordu demene göre büyük ihtimal bi dataptr pasteledin ve daha dataptr güncellemeyi dahi bilmeyecek kadar bir UC Boysun UC'de bu paylaştığın olay ztn leaklendi ve bu leak sonrası herkesin bir anda usermode hile yapması bence tesadüf ve kendi kendine triplere girip yok kırılsaydı şu olurdu fln hiç anlamadım öyle bir soru sorduğumu görmedim yazdığım soru o kadar içine dert olmuşki dk başı mesajını düzenliyorsun sen sadace burada hiç bir şey bilmeyen kişileri kandırırsın @BlackPlague ile akrabalık nereden ve ya sadace bana laf atılmasını beğeniyor sanırımNe mavi ekranıHypervisor tarafında driversiz mousemove becerememiştim hardware olmadan, farklı bir yol buldum 2 haftadır onun üzerine çalışıyorum. Berbat bir driver dediğin de kendi driverim, mapper de benimdi ama windows 10 sadece 22H2 için çalışıyodu, kısıtlı olduğu için bıraktım driver üzerine yoğunlaşmayı. Paste driver vb. kullanmak istemiyorum takıntılı olduğum için, manualmap de yapmak istemedim o yüzden bu yol üzerine yoğunlaştım, sorunun cevabı burada.
Yoksa yol çok hardware de olduğu zaman kendim de kullanıyorum aylardır, ama satışı yapılacaksa kullanıcı dostu olması gerektiğini farkındayım o yüzden hardware tarafını bırakıp software odaklandım. Gidip de millete cihaz satmak istemiyorum veya zorunlu kılmak da istemiyorum. Hardware dediğim de DMA falan değil mouse hareketleri için external cihaz arduino kmbox vb.
Bu arada leaklendi dediğin nedir tam olarak anlayamadım, ne leaklenmiş? Soru sadece cevabını bekliyorum. Belki kusursuz bir şekilde km driver yazabilseydim, öyle bir yeteneğim olsaydı farklı bir yol izleyebilirdim. Ama kaynaklarım yetersiz, testerim yok ve yeterli bilgi birikimim yok tamamiyle private bir driver projesi olması için, yapabilsem bile bir şekilde reverse edilirse veya ac tarafından pattern analiz yapılırsa bir anlamı kalmaz, ama bu projem reverse edilebilirse bile kişiye özel magickey ile hypervisor sağlayacağım için dt riski olmayacak, license client kırılsa işlevsiz olacak. Kendi serverime yönlendireyim desen o da işe yaramayacak, Crâck kullananlar aynı hv keyine sahip olacağı için onlar detection geçirirken müşteriler geçirmeyecek. Tabii bu dediklerimin hepsi program kırılırsa geçerli, gerçekleşeceğini de hiç sanmıyorum. Ha bir de offsetler heartbeat ile serverimden alınıp okunacak, clientte şifreli olacak tamamiyle. Yani bir şekilde engelleri aşıp oyuna girdin diyelim ki, offsetleri çekemeyeceğin için kullanamayacaksın.
Yok hayır dediğim gibi takıntılıyım, senin için değil takıntılı olduğumdan mesajları editliyorum batıyorsa sana bu kadar yapacak bir şey yok. Hiçbir şey de pastelemedim, driverimi de günü gelince forumda paylaşacağım bakarsın paste mi değil mi. BlackPlague ile de karı kocayız 3. almıyoruz aramıza bu kadar kıskanmana gerek yok.23 Yaşında UC Boy olarak seni tebrik ediyorum windows 10 22h2 için çalışıyordu demene göre büyük ihtimal bi dataptr pasteledin ve daha dataptr güncellemeyi dahi bilmeyecek kadar bir UC Boysun UC'de bu paylaştığın olay ztn leaklendi ve bu leak sonrası herkesin bir anda usermode hile yapması bence tesadüf ve kendi kendine triplere girip yok kırılsaydı şu olurdu fln hiç anlamadım öyle bir soru sorduğumu görmedim yazdığım soru o kadar içine dert olmuşki dk başı mesajını düzenliyorsun sen sadace burada hiç bir şey bilmeyen kişileri kandırırsın @BlackPlague ile akrabalık nereden ve ya sadace bana laf atılmasını beğeniyor sanırım
Her leak'i sen leakledin diye bir şey söylediğimide hatırlamıyorum ama sen tabi ki bir UC Boy olarak bu dediklerimi anlıyamazsın dediğim şeyin mapper'a ne ile bağladın mesela onu anlamadım ama sana UC Boy olarak başarılar dilerim biraz daha pastele kardeşim bundan sonra görmezden gelicem seni hadi sana kolay gelsin pastelediğin şeyi dahi bilmiyorsun durum çok kötüYok hayır dediğim gibi takıntılıyım, senin için değil takıntılı olduğumdan mesajları editliyorum batıyorsa sana bu kadar yapacak bir şey yok. Hiçbir şey de pastelemedim, driverimi de günü gelince forumda paylaşacağım bakarsın paste mi değil mi. BlackPlague ile de karı kocayız 3. almıyoruz aramıza bu kadar kıskanmana gerek yok.
Bsod tetiklenmesiyle çalışan bir driver gösterir misin veya mapper+driver herhangi bir forumda? Ha bi de uc de driver paylaşımı yapmamışım ne leaklenmij ahsjashbnfokashnfajoskhbn, herkes aynı usermode mi paylaşıyor yani leaklenen ne tam olarak???????????????? Ne yapayım imgui baştan mı yazayım onu mu istiyosun anlayamadım komiksin gerçekten
Ne anlatıyosun amk bazen gerçekten anlamıyorum yazdıklarını, üç cümlenin ikisi kolpa 4 ü konudan tamamiyle bağımsız boş bilgiler. Ordan burdan ucden bilmem nerden anahtar kelimeleri toplayıp yazıyosun ya bide hahahahHer leak'i sen leakledin diye bir şey söylediğimide hatırlamıyorum ama sen tabi ki bir UC Boy olarak bu dediklerimi anlıyamazsın dediğim şeyin mapper'a ne ile bağladın mesela onu anlamadım ama sana UC Boy olarak başarılar dilerim biraz daha pastele kardeşim bundan sonra görmezden gelicem seni hadi sana kolay gelsin pastelediğin şeyi dahi bilmiyorsun durum çok kötü