ShyDreamer
Efsane Üye
Ücretli hilelerle aynı diyebilirim% kaç Ban atma riski var ?
Ücretli hilelerle aynı diyebilirim% kaç Ban atma riski var ?
Dostum cs go ana ekranında inject ediyorsun değilmi ? Olmazsa dll kullanıyorsan loadera geç loader kullanıyorsan dll ye geç .@bitirc1 Dostum senin bilgin varsa, ben hileyi enjekte ettiğimde cs ekranı gelmiyor cs ye geçtiğimde.
Evet ama şu şekilde loaderden kullanıyorum ve dll nin ban riski var yazıyor. Risksiz olarak kullanıyordum ve ban yemedim 3 hafta civarı oldu ama şuan enjekte ettikten sonra cs ye tıklayınca ekran gelmiyor.Dostum cs go ana ekranında inject ediyorsun değilmi ? Olmazsa dll kullanıyorsan loadera geç loader kullanıyorsan dll ye geç .
ayarlardan çoklu cpu kullanımı aç csgo da çözülmezse aio runtimes indir kur yeniden başlat sorunun düzelecektir.@bitirc1 Dostum senin bilgin varsa, ben hileyi enjekte ettiğimde cs ekranı gelmiyor cs ye geçtiğimde.
doğru tespit teşekkür ederimÜcretli hilelerle aynı diyebilirim
Eline sağlık mükemmel normaline 300 tl vermeyinayarlardan çoklu cpu kullanımı aç csgo da çözülmezse aio runtimes indir kur yeniden başlat sorunun düzelecektir.
doğru tespit teşekkür ederim
aio runtimes ilk format attığımda daha yükledim ve çoklu cpu kullanımı açık. Sorunu çözdüm başlatma seçeneklerine bir kod yazdım ve o kod engelliyormuşayarlardan çoklu cpu kullanımı aç csgo da çözülmezse aio runtimes indir kur yeniden başlat sorunun düzelecektir.
doğru tespit teşekkür ederim
sorunu çözdüğüne sevindim. o kod nedir söyleyebilir misin ?aio runtimes ilk format attığımda daha yükledim ve çoklu cpu kullanımı açık. Sorunu çözdüm başlatma seçeneklerine bir kod yazdım ve o kod engelliyormuş