TrowLL
Uzman Üye
evet indirebilirsin.Hala undetected değilmi ? Tekrar indircemde pc değiştirdim .
evet indirebilirsin.Hala undetected değilmi ? Tekrar indircemde pc değiştirdim .
Önceki yazılı olan kodlar ((((-high +fps_max 0 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -limitvsconst -forcenovsync -disable_d3d9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violence_hblood 0 -threads 6))))sorunu çözdüğüne sevindim. o kod nedir söyleyebilir misin ?
çok teşekkürler bir legit hilenin mevlanası da olması hoş olurlegit bir hiledir, yakında legendware pasteleyip bir rage yani mevlana hilesi de paylaşacağım.
Algılamıyor yaklaşık 3 4 haftadır kullanıyorumTopluluk sunucularında auto strafe olayını algılıyor ve otomatik ban atıyor.
Auto strafe özelliği ne oluyor her hilede var hala çözemedimAlgılamıyor yaklaşık 3 4 haftadır kullanıyorum
Bunnyde hızlanma özelliğiAuto strafe özelliği ne oluyor her hilede var hala çözemedim
Pastelemek kadar basit birşey yok. Biraz araştırma yapmanız yeterli.Bunnyde hızlanma özelliği
@trowl Bi ara pasteleme hakkında bi konu aç ya .d bizde hile pasteleyip hava atalım arkadaşlarımıza