Isolated External Executor Source

leakse buyur göster kanka menusu leak napııym paralı imguimi kullanayim ve exe kanka

bu srcyi satın aldım ve tekrar satıyorum kanka birde onuda ekliyim leak ise buyur göster

internal degil kardesim benim dc gel göstereyim
olabılır ımguı daha once gormustum cunku dc at ekleyemıyom yada sen ekle

Custom Resource Isolated method ile execute eder.
External bir projedir güzel projelerde kullanılabilir.

İtem Satıştaki Stok Kadar Satıcağım.
İletisim Forum DM & Discord

Ödeme Yöntemi : İtem satış
Fiyat : 1200

onaylarmısınız hemen

arkadaşlar source bana ait kendisine itemsatistan sattım ama itemsatis hile sattıgım için parayı iade edip benide yasakladı arkadaşa her türlü istediği yardımı yaptım ama kendisi paramı geriverecek kadar insan değilmiş isolated print atıyor ellerinde sourcede ben onu düzelttim birkaç pattern ve koda sığmıyordu onu düzelttim bir diğer müşterim sayesinde iyi forumlar

arkadaşlar source bana ait kendisine itemsatistan sattım ama itemsatis hile sattıgım için parayı iade edip benide yasakladı arkadaşa her türlü istediği yardımı yaptım ama kendisi paramı geriverecek kadar insan değilmiş isolated print atıyor ellerinde sourcede ben onu düzelttim birkaç pattern ve koda sığmıyordu onu düzelttim bir diğer müşterim sayesinde iyi forumlar
yasaklamadım elime bi para gecmedi bu arada
sourceyi kendimiz fixledik dün bi arkadasada gösterdik üstüne internal menüyede yaptık

tamamen fix src teslim ediyoruz bu arkadasada daha fazla prim vermiyorum kart patlatan arkadasimiz

+ üstüne isolated yanına injectlenemeyen injectleyince waveshield atan resourcelerede inject methodunu ekledik şöyle
kor rp de test edildi

Son düzenleme:
yasaklamadım elime bi para gecmedi bu arada
sourceyi kendimiz fixledik dün bi arkadasada gösterdik üstüne internal menüyede yaptık

tamamen fix src teslim ediyoruz bu arkadasada daha fazla prim vermiyorum kart patlatan arkadasimiz

hocam siz yasaklamadınız zaten itemsatis beni yasakladı ve parayı size iade etti ve ekstaradan fotoğraf attığınız sourceyi geçen yıl ben virüstotale attırıp ordan çektim piyasadaki nexhub tiago benzeri executor 4life calestia miaware ben bunların hepsini geçen yıl etrafta yokken çektim yani base olarak bile benim sourcemi kullanıyorsunuz ama herneyse allah kazanç versin kimsede kimsenin ekmegine taş koymasın delikanlı olan hakkıyla işini yapar

hocam siz yasaklamadınız zaten itemsatis beni yasakladı ve parayı size iade etti ve ekstaradan fotoğraf attığınız sourceyi geçen yıl ben virüstotale attırıp ordan çektim piyasadaki nexhub tiago benzeri executor 4life calestia miaware ben bunların hepsini geçen yıl etrafta yokken çektim yani base olarak bile benim sourcemi kullanıyorsunuz ama herneyse allah kazanç versin kimsede kimsenin ekmegine taş koymasın delikanlı olan hakkıyla işini yapar
agacım item satis bana yollamadi dedim belki benden kaynaklıdır gittim sordum size yollanmis dendi bana bende beni s*kıyorsun sandım

benim dedigim kimseyi dolandırdıgım yok adım belli discord hesabını kalıcı olarak silerdim silmek istesem sana dmden yazdıgım muhabbetten oyle takılıyom

Ekran_goruntusu_2026-06-19_144238.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt