Çözüldü İp Adresi Değişmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matheuss

Gold Üye
Merhaba dün akşamdan bu güne kadar hala devam ediyor sanırsam bu sorun sadece bendemi var yoksa tüm türktelekom kullanıcılarındamı bi bilgilendirebilirmisiniz? (ip adresi değişmiyor modemi resetlesem bile ne yaparsam yapayım) anca 10 - 15 dakika kapatıp beklemen gerekiyo ip adresinin değişmesi için.

Merhaba dün akşamdan bu güne kadar hala devam ediyor sanırsam bu sorun sadece bendemi var yoksa tüm türktelekom kullanıcılarındamı bi bilgilendirebilirmisiniz? (ip adresi değişmiyor modemi resetlesem bile ne yaparsam yapayım) anca 10 - 15 dakika kapatıp beklemen gerekiyo ip adresinin değişmesi için.
Dinamik ip mi statik ip mi kullaniyorsun.

Tamam sende 10 15 dk bekle, bende ise 1 gün ya da 6-8 saat arası geçmesi gerekiyor

sen söyleyince denedim vodafone net kullanıyorum bende de değişim olmadı kapat aç yapınca.Beklemedim ama uzunca bi süre bilgin olsun.

Ben türktelekom kullanıyorum modemde ttnet kapa aç yapınca ip adresi anında değişiyor

kanka hani modem arayüzünden genel ağ diyip yada ağ diyip wan bağlantılarından dsl_internete bağlantıyı kes yapıyon ya onu yapınca direkt değişiyodu benim daha hızlı oluyodu artık olmuyo ama işte o sinirimi bozdu
Türk telekom fiber kullanıyorum 2 gündür geceleri internetim kesiliyordu(Adana) neyse internet geri geldi uzun zamandır kontrol etmemiştim ip adresimi ve ip adresim değişmiyor .
Statik ipte kaldı sizde durum devam ediyor mu ? Endişenlememiz gereken bir şey var mı acaba?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@matheuss yaşadığın sorun değil . Son bir kaç senedir bütün internet servis sağlayıcıları Cgnat denen bir sisteme geçti . Cgnat bir ip havuzu . Modemi reslediğinde mevcut ip adresini havuza giren yeni bir kullanıcı almazsa yine sana atıyor . Bu nedenle bir süre modemini kapalı tutmak zorundasın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt