Çözüldü İp Adresi Değişmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matheuss

Gold Üye
Merhaba dün akşamdan bu güne kadar hala devam ediyor sanırsam bu sorun sadece bendemi var yoksa tüm türktelekom kullanıcılarındamı bi bilgilendirebilirmisiniz? (ip adresi değişmiyor modemi resetlesem bile ne yaparsam yapayım) anca 10 - 15 dakika kapatıp beklemen gerekiyo ip adresinin değişmesi için.

Hacı aynı sorunu bende yaşıyorum bilen varsa yazsın be

Merhaba dün akşamdan bu güne kadar hala devam ediyor sanırsam bu sorun sadece bendemi var yoksa tüm türktelekom kullanıcılarındamı bi bilgilendirebilirmisiniz? (ip adresi değişmiyor modemi resetlesem bile ne yaparsam yapayım) anca 10 - 15 dakika kapatıp beklemen gerekiyo ip adresinin değişmesi için.
Hatta arayüzüne girip fabrika ayarlarını sıfırladım resetledim kurdum ama yok değişmedi

modeminin türüne göre reset atıldıgında ip degisip degismemesi farkeder (statik dinamik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt