fw ile alakalı kaliteli bi fw bulursan alabilirsin ama şuan fixleyebilen çok az var lolshan bi bildiğim onun fw de IOMMU atmıyor diye biliyorum oda türklere satış yapmıyor şuanlık beklemek lazım fixleyebileceklermi görücezIOMMU olayından sonra dma hala alınır mı tamamen bitti artık kullanılmıyor vs diyorlardı gamersdoch falan paylasmıs bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim ( valorant için )
dma turkiye dc sinde 600 dolarlık bir fw slotundan satın almayı dusunuyordum ama bu paylaşımları gordum IOMMU hatası alınıyormus ve şuan dma lar kullanılamıyormusfw ile alakalı kaliteli bi fw bulursan alabilirsin ama şuan fixleyebilen çok az var lolshan bi bildiğim onun fw de IOMMU atmıyor diye biliyorum oda türklere satış yapmıyor şuanlık beklemek lazım fixleyebileceklermi görücez
h4xteki fwler suan IOMMU atıyor ki zaten kendisi suan tatilde diye biliyorum 1 hafta falan sonra gelince bakıcam demişti şuanlık alınmaz hocam haklısınız + olarak IOMMU sadece valorantta olan birşey değil faceittede alıyorsunuz şuan o hatayı yanlış bilmiyorsam valodan öncede faceitte vardı yoksa dma turkiyedeki tüm aclerin olduğu fw 600$ satılmaz en az 1000$ baslaması lazımdı faceit zaten taşıyor orayıdma turkiye dc sinde 600 dolarlık bir fw slotundan satın almayı dusunuyordum ama bu paylaşımları gordum IOMMU hatası alınıyormus ve şuan dma lar kullanılamıyormus
h4xtekide suan calısmıyo dogru mu pekıh4xteki fwler suan IOMMU atıyor ki zaten kendisi suan tatilde diye biliyorum 1 hafta falan sonra gelince bakıcam demişti şuanlık alınmaz hocam haklısınız
ben ekstradan bılgı almak ıcın dedım h4x kendısıde IOMMU hatalarından bahsetmıstı bazı cıhazlardan atlanılmıyor tarzı şeyler demişti bunlar hakkında bılgı almak ıcın konuyu actım hocamayrıca gamerdoc birçok şey paylaşıyor o bir şeyler paylaşınca ne oluyor anlamadımneyse
hocam fw yi nerden aldığınızı paylaşma şansınız varmı priv değilse çünkü benimde bildiğim kadarıyla şuan çoğu fw popup attırıyorkullananlar yorum yapsın yazmışsın yorumumu yapıyorum dma'nın bitmesi gibi bir şey söz konusu değil dün de konuştukta siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz zannedersem bir problem yok oynanıyor şu an