instagram

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MessiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler bisey sorucam instagramda benim hesabimdan birisi arama yapmis arama gecmisinde birileri var benim yapmadigim hesabim sadece 2 ci telefonumda acik onada sadece benim erisimim var yani hack gibi bir olay yok ortada ve hesap hareketlerinde de kimse yok sizce bu nasil olmustur
fazla inandırcı gelmedi gmailine bak şüpheli cihaz girişi varmı

son girişlerin nerede yapıldığına dair bir bölüm var oraya gir bakabilirsin detaylı şekilde. ya da mailine de bakabilirsin.

beyler bisey sorucam instagramda benim hesabimdan birisi arama yapmis arama gecmisinde birileri var benim yapmadigim hesabim sadece 2 ci telefonumda acik onada sadece benim erisimim var yani hack gibi bir olay yok ortada ve hesap hareketlerinde de kimse yok sizce bu nasil olmustur
Merhabalar, korkulacak bir durum yoktur endişelenmeyin.
Daha önceden arama yaptığınız bir kişi ismini değiştirmiş olabilir, siz arama yapmışsınızdır unutmuşsunuzdur. Böyle şeyler çok normaldir, insanlık hali:)

uykuluyken exlerine bakmış olabilir misin dost

Efendim, Instagram hesabınız'a cookie yoluyla erişilmiş olabilir, Instagram hesabınızın parolasını değiştirmenizi tavsiye ederim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt