instagram

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MessiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MessiX

Master Üye
beyler bisey sorucam instagramda benim hesabimdan birisi arama yapmis arama gecmisinde birileri var benim yapmadigim hesabim sadece 2 ci telefonumda acik onada sadece benim erisimim var yani hack gibi bir olay yok ortada ve hesap hareketlerinde de kimse yok sizce bu nasil olmustur

beyler bisey sorucam instagramda benim hesabimdan birisi arama yapmis arama gecmisinde birileri var benim yapmadigim hesabim sadece 2 ci telefonumda acik onada sadece benim erisimim var yani hack gibi bir olay yok ortada ve hesap hareketlerinde de kimse yok sizce bu nasil olmustur
valla kanka bence cinler senin eve kaloni kurmuş Gta 5 şifresi ararken birini aramışlar

Niye biri senin hesabını ele geçirip birini arasın 😄

bilmiyom ki hesapta arama var ama ben yapmadim :d

önceden aramışsındır nick pp vs değiştirmiştir, yine önceden aramışsındır ama hesabı dondurmuştur hesabı geri açtığı için şimdi çıkmıştır ya da aramışsındır unutmuşsundur hack olayları yoksa başka ihtimal yok

şifre değiştir 2 li doğrulama aç düzelir bir keresinde bot sistemine instagramım girmisti 7k lık sacma sapan insanları takip ediyordum dediklerimi yap hesabın temize geçer

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt