licores
Uzman Üye
Nerede bahsediliyor?2.methodda ud ratenin %100nlun altında oldugundan bahsediyor
Nerede bahsediliyor?2.methodda ud ratenin %100nlun altında oldugundan bahsediyor
Manuel tespit edilirsen ban riski var, onun haricinde detect bir hile kullanıp yasaklanmazsın.suspend edilmektedir bu yöntemde ban riski yok denecek kadar azdır .
Process hacker2, valorantta çalıştırılamaz.suspend edilmektedir bu yöntemde ban riski yok denecek kadar azdır .
Process hacker 2den oyuna girerken stoplasak
Açıklamalar için ty bro gayet güzel izah etmişsin.Manuel tespit edilirsen ban riski var, onun haricinde detect bir hile kullanıp yasaklanmazsın.
Sana ne durumlarda yasaklanabileceğini söyleyeyim;
Eğer bypassı yanlış yaparsan yasaklanırsın.
Ya da manuel incelemeye yakalanırsan, ya da oyun içinde riot gunbuddysi olan birisine yakalanırsan yasaklanırsın.
Onun haricinde oyunun kendi anticheat sistemi seni tespit edemez.
Process hacker2, valorantta çalıştırılamaz.
Zaten bu methodların hepsi fixdir, çalıştırabilsen bile bir şekilde işe yaramaz mtaprosu.
fix yerse lifetime gidermiAçıklamalar için ty bro gayet güzel izah etmişsin.
Şu an fix yeme ihtimali yok . Driver değişmeleri bişey değiştirmeyecek . Komple Anticheat değişmeleri gerekiyor .fix yerse lifetime gidermi
vanguardı amguard yapsalarŞu an fix yeme ihtimali yok . Driver değişmeleri bişey değiştirmeyecek . Komple Anticheat değişmeleri gerekiyor .
Bu hesabı tek pc bypassımız ile sıfırdan boostladım konudaki ilk videodaki hesap zaten videoda da gösteriyorum . Tek pc bypass Stabil sorunsuz çalışıyor update alalı uzun zaman oldu şu an sıkıntı yoktek pc nin çalışma mantığını biliyorum tek pc çalışacağını düşünmüyorum çift pc olan çalışabilir aylar önce insolance kullandım bende çalışmadı fakat çalışırsa güzel sistem