O ürün hala devam ediyor, sadece patchlerden sonra test edilmek üzere bekletiliyor.iyi ki zamanında iade almışım. şu anda fiyatı 100 dolara düşmüş eskiden alanlar 7000tl ye almış oldu ve 7000tl ye almış oldukları ürün şu anda farklı bir ürüne dönüştü böyle bir durumda kullanıcılara iade etmesi gerekir. Asıl kafalardaki soru işareti şu spoofer+bypass+hile hepsi ayrı ayrı programlar ve toplam lifetime 100dolar bu kaçarkenki son vurgun değildir umarım
Bana RESELL olmayan şu forumda bir tane SP00FER satıcısı söyleyin.kesinlikle almayın para ve zaman kaybı. support için offline takılıyorlar. spofer resell
Testlerimiz tamamlandıktan sonra satın almak isteseniz alırsınız, önceden satın almış olanların parası gitmedi. Her yazılım patchden sonra test edilmek üzere kullanılmaz hale gelir ki alan kişi bir sorun yaşamasın test edilerek verilsin ve sorunsuz kullansın diye.evet 100 dolar harcamaya hazırdım ama şimdi bu adamın oyunu yüksek dereceli veya seviyeli bir hesapla yayınlamayacağından ve hile çalıştırmanın bahane olmaya devam edeceğini göstermeyeceğinden şüpheleniyorum.
Konuda yazanlar bu şekilde göstermiyor ama. Biz alışmadık sc4m yemeye daha önce de yemedim atabilen olmadı. Cheatglobal sağolsun. Konuya baktığımda bypassın 7000tl olduğunu göremiyorum. Patronunuz çıldırmış sanırım ve 7000tl ye sattığınız ürün yanılmıyorsam 10000tl olacaktı demiştiniz bize zamanında bir anda karar değiştirip tam tersini yapmış tüh neden ki.O ürün hala devam ediyor, sadece patchlerden sonra test edilmek üzere bekletiliyor.
1PC Bypassımız hala devam ediyor, yani VGK Bypass fiyatı 100$ a düşmedi.
Diğer firmalardan alışmışsınız exit sc4m almaya, öyle bir durum söz konusu değil.
Bana RESELL olmayan şu forumda bir tane SP00FER satıcısı söyleyin.
Testlerimiz tamamlandıktan sonra satın almak isteseniz alırsınız, önceden satın almış olanların parası gitmedi. Her yazılım patchden sonra test edilmek üzere kullanılmaz hale gelir ki alan kişi bir sorun yaşamasın test edilerek verilsin ve sorunsuz kullansın diye.
Yani güncelleniyor.
Fiyata biz karar veririz siz değiliz, istediğimiz fiyattan koyabilriiz biz bunun için sermaye yaptık.Konuda yazanlar bu şekilde göstermiyor ama. Biz alışmadık sc4m yemeye daha önce de yemedim atabilen olmadı. Cheatglobal sağolsun. Konuya baktığımda bypassın 7000tl olduğunu göremiyorum. Patronunuz çıldırmış sanırım ve 7000tl ye sattığınız ürün yanılmıyorsam 10000tl olacaktı demiştiniz bize zamanında bir anda karar değiştirip tam tersini yapmış tüh neden ki.
Piyasada türemiş olan rakiplerden dolayı fiyatta ekstra indirim oldu ama 100$ olan şuanda sattığımız VGK bypass içermiyor, burada yanlışlık olmasın diye detaylca anlatıyorum.Konuda yazanlar bu şekilde göstermiyor ama. Biz alışmadık sc4m yemeye daha önce de yemedim atabilen olmadı. Cheatglobal sağolsun. Konuya baktığımda bypassın 7000tl olduğunu göremiyorum. Patronunuz çıldırmış sanırım ve 7000tl ye sattığınız ürün yanılmıyorsam 10000tl olacaktı demiştiniz bize zamanında bir anda karar değiştirip tam tersini yapmış tüh neden ki.
Fiyata tabiki de siz karar verirsiniz fakat eskiden yüksek meblalara satıp bu raddede bir indirime gitmeniz dışarıdan düşündürücü olur eski kullanıcılarınız için de etik olmaz.Fiyata biz karar veririz siz değiliz, istediğimiz fiyattan koyabilriiz biz bunun için sermaye yaptık.
Yaptığınız yorumlara göre siz gerçek bypassın 100$ a düştüğünü sanıyorsunuz hayır, şuanda sattığımızın içinde VGK bypass yok.
VGK bypass şuan güncellemede, kullanıcılarımız beklemesin diye bypasslı SP00FER sağlıyoruz.
Daha önce bizden VGK bypass satın alan kişilere de kâr etmeyecek şekilde bunu sağlıyoruz. Yani kimse mağdur değil.
Piyasada türemiş olan rakiplerden dolayı fiyatta ekstra indirim oldu ama 100$ olan şuanda sattığımız VGK bypass içermiyor, burada yanlışlık olmasın diye detaylca anlatıyorum.
E ValPro ürününüz de DT olup duruyor?11.09.2024 GUNCELLEME NOTLARI:
. 2 PC BYPASS TAMAMEN KALDIRILDI
. 1 PC ALL POPUP BYPASS REALESED (INCLUDED SPOOFER ALL MOBO SUPPORT) REALESED ! "BU SÜREÇTE DTC CHEATS KULLANAMAZSINIZ "
LİFETİME BYPASS (SPOOFER DAHİL ALL MOBO SUPPORTS) = 40$
LİFETİME BYPASS (SPOOFER DAHİLALL MOBO SUPPORTS) + VALPRO V2 LİFETİME = 2 ÜRÜN TOPLAM 100$
NOVGK BYPASS CALISMALARI DEVAM EDIYOR
Hayır VGK bypass dediğimizde tüm detect hileleri kullanabiliyordunuz, yani vanguard pasif hale geliyordu ve bizim driverimiz çalışıyordu.Fiyata tabiki de siz karar verirsiniz fakat eskiden yüksek meblalara satıp bu raddede bir indirime gitmeniz dışarıdan düşündürücü olur eski kullanıcılarınız için de etik olmaz.
Bypass konusuna gelirsek bahsettiğim şey tam olarak şu aşşağıdaki resime baktığınız zaman konunuzda bypassın 100 dolar olduğu yazıyor ve bu tam olarak VGK bypass tanıtımınızın altında yazıyor. Sadece sanırım adı bypass olarak değiştirilmiş. Yanılmıyorsam VGK bypass da tüm popupları bypass ediyordu ve vanguardı suspend ediyordu. yani şu anki kullandığınız bypass ile aynı işlevi görüyordu konuya bakılırsa o halde. Eğer dediğiniz gibiyse konunuzu farklı şekilde güncellemelisiniz iyi forumlar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet ürün en başında dt hile kullanılabiliyor diye satılıyordu yanıltıcı ürün sattılar. şu anda bir tane daha konu açılmış haklarındaE ValPro ürününüz de DT olup duruyor?
+ DTC hile kullanamadıktan sonra bu neyin bypassı
Bu arkadaşa discorddan yazmama rağmen ölü numarası yapıyor ve cevap vermiyor.Hayır VGK bypass dediğimizde tüm detect hileleri kullanabiliyordunuz, yani vanguard pasif hale geliyordu ve bizim driverimiz çalışıyordu.
Şuan satışını yaptığımızda öyle bir durum yok, konu içi tasarım hazırlanıyor. Her şey yeni olduğu için yavaş yavaş konuyu düzenliyoruz. Teşekkürler.