berkealtintass
Silver Üye
Tpm hvci falan da desteklemesi gerekiyor mu sadece secure boot muevet doğrudur 2. pc'nin secureboot desteklemesi yeterlidir uefi windows kurulumu yapmanız gerekiyor
Tpm hvci falan da desteklemesi gerekiyor mu sadece secure boot muevet doğrudur 2. pc'nin secureboot desteklemesi yeterlidir uefi windows kurulumu yapmanız gerekiyor
Evet 2. Pcde biostan sb açıp , Windows’tan çekirdek yalıtımı açıp, tpm özelliği olmayan Pcde kullanan var tpm popup almıyor . Hatta bir başkası sadece sb açmış geri kalanı VPN ile bypasslıyormuş . Her ikiside 2 pc bypass ile sorunsuz oynuyor bilginiz olsun .Tpm hvci falan da desteklemesi gerekiyor mu sadece secure boot mu
sağlıkla kullanın hocam müşteri memnunsa bizde memnunuzArkadaşlar ürünü satın aldım. Satın alma sürecinden tutun kurulum kullanım sürecinin sonuna kadar arkadaş gayet iyi yardımcı oldu.
Öncelikle ben üründen inanılmaz bi şekilde memnunum.
1PC versiyonu henüz denemedim ana sistemim hwid banlı olduğu için, 2PC versiyonunu kullanıyorum ve her şey fevkalade. Her türlü soruma hızlı bi şekilde dönüş yapıp her pürüzü halletti arkadaş sağolsun. Çok fazla bilgi veremiyorum genel kullanımı vb. hakkında ama aklınızda soru işaretleri varsa kaldırın. Fiyatını da kesinlikle hakediyor.
Nereden ulaşacağım bypassaEvet 2. Pcde biostan sb açıp , Windows’tan çekirdek yalıtımı açıp, tpm özelliği olmayan Pcde kullanan var tpm popup almıyor . Hatta bir başkası sadece sb açmış geri kalanı VPN ile bypasslıyormuş . Her ikiside 2 pc bypass ile sorunsuz oynuyor bilginiz olsun .
Up . Konuda DC linkimiz mevcut hocamNereden sizlere ulaşabilirim
Nereden ulaşacağım bypassa