delay ban var demekki kardeşim 1 elden sonra ban yiyosapoligon'u tamamlayıp oyun içerisinden kendi poligona giriş yaptı.
onudamı ben öğreteyim sana
delay ban var demekki kardeşim 1 elden sonra ban yiyosapoligon'u tamamlayıp oyun içerisinden kendi poligona giriş yaptı.
Ulan bir de delay ban en az 3 gün test edilmesi gerekiyor gecmis mi diyedelay ban var demekki kardeşim 1 elden sonra ban yiyosa
şöyle hayatta tek becerisi klavye başında milleti kötülemek olan insanların herşeyi çok iyi bildiklerini sanmaları ve karşılarındaki kişiyi kendinden küçük görmeleri ironikdelay ban var demekki kardeşim 1 elden sonra ban yiyosa
Dostum 3-5 maç yeterli oluyor şu sıralar valorant üzerinde 2-3 gün sonra ban yerse o zaman bakarız zatenUlan bir de delay ban en az 3 gün test edilmesi gerekiyor gecmis mi diye
çünkü dt kankaDostum, bana beyinsiz diyorsun ama birazcık aklınızı kullansanız zaten anlarsınız ordaki bunu söyleme amacım kullanıcının delay banı olup olmadığını kendi bilmesi gerektiğini anlatmak adamın delay banı var sonra bizim hileyi kirletiyorlar dt diye
Spooferım çalışmıyor demek bu kadar zor olmamalı.şöyle hayatta tek becerisi klavye başında milleti kötülemek olan insanların herşeyi çok iyi bildiklerini sanmaları ve karşılarındaki kişiyi kendinden küçük görmeleri ironik
Dostum 3-5 maç yeterli oluyor şu sıralar valorant üzerinde 2-3 gün sonra ban yerse o zaman bakarız zaten
birde böyle olanlar var konuya tamamen uzak daha önce discord sunucumuza bile girmemiş yorum yapıyorlar.çünkü dt kanka
Dostum kaç kişinin banını açtık kullanıcının donanımıyla ve format atmamasıyla alakalı buSpooferım çalışmıyor demek bu kadar zor olmamalı.
3 5 mac mişöyle hayatta tek becerisi klavye başında milleti kötülemek olan insanların herşeyi çok iyi bildiklerini sanmaları ve karşılarındaki kişiyi kendinden küçük görmeleri ironik
Dostum 3-5 maç yeterli oluyor şu sıralar valorant üzerinde 2-3 gün sonra ban yerse o zaman bakarız zaten
Tamam dostum sen en iyisisin en iyisini sen biliyorsun. uzatmaya gerek yok.3 5 mac mi
yoo girdim neptun aimbot (?) falan fistan var da hepsi hikaye kanka madem ud hileniz var o kadar ucuzdan neden satıyorsunuzbirde böyle olanlar var konuya tamamen uzak daha önce discord sunucumuza bile girmemiş yorum yapıyorlar.
Dostum kaç kişinin banını açtık kullanıcının donanımıyla ve format atmamasıyla alakalı bu
birkez daha yazamamyoo girdim neptun aimbot (?) falan fistan var da hepsi hikaye kanka madem ud hileniz var o kadar ucuzdan neden satıyorsunuz