Çözüldü HYPERCHEATS HAKKINDA KANITLAR VE DAHA FAZLASI...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum, bana beyinsiz diyorsun ama birazcık aklınızı kullansanız zaten anlarsınız ordaki bunu söyleme amacım kullanıcının delay banı olup olmadığını kendi bilmesi gerektiğini anlatmak adamın delay banı var sonra bizim hileyi kirletiyorlar dt diye
la rezil herif senin yerine ben utanıyorum yaptığın UI ye bak s*k*m* daş*ag*m* klavyeye vursam daha iyi UI yaparım.

Dostum, bana beyinsiz diyorsun ama birazcık aklınızı kullansanız zaten anlarsınız ordaki bunu söyleme amacım kullanıcının delay banı olup olmadığını kendi bilmesi gerektiğini anlatmak adamın delay banı var sonra bizim hileyi kirletiyorlar dt diye​
hocam kusura bak bakma laflarımın arkasındayım o fiyatlara milleti dolandırıyorsunuz birde gelmiş orda kastettiğim o değildi diyorsun ha öyle ha böyle ne farkeder adamın ne banını açabildiniz ne de hileyi kullanabildi ? ( parayı aldıktan sonra adamı siklemeyenlerden :D )​

Dostum, bana beyinsiz diyorsun ama birazcık aklınızı kullansanız zaten anlarsınız ordaki bunu söyleme amacım kullanıcının delay banı olup olmadığını kendi bilmesi gerektiğini anlatmak adamın delay banı var sonra bizim hileyi kirletiyorlar dt diye
bedava hile'yi paralı hile diye satıyorsunuz,format gerekmemekte diyorsun şimdide format gerekiyor diyorsun ne kadar gerizekalısın sen ya ?

la rezil herif senin yerine ben utanıyorum yaptığın UI ye bak s*k*m* daş*ag*m* klavyeye vursam daha iyi UI yaparım.
klavyeye sarkan yağlı göbeğini kaldırıp "s*k*n*" ve "daş*ag*n*" kullanarak daha iyi bir UI yapabilicek kapasitede olman çok güzel başarılar dilerim sana.

Forum da dolandirma yapanlar cok iste ne yapacaksın normal düşüremezler zaten

KLSADSKJLDLAASDAJSDJK ulan birde diyor hileden ban yemişssindir beyinsiz herif dt hile niye satıyorsun o zaman adama
hileleri ud adam yalan söylicek değilya

hocam kusura bak bakma laflarımın arkasındayım o fiyatlara milleti dolandırıyorsunuz birde gelmiş orda kastettiğim o değildi diyorsun ha öyle ha böyle ne farkeder adamın ne banını açabildiniz ne de hileyi kullanabildi ? ( parayı aldıktan sonra adamı siklemeyenlerden :D )​
HWID Banı zaten açılmış durumda ? hileleri kullanmayı bilmiyor olması benim problemim olmuyor. Her hilenin çalıştırma sayfasında gerekli talimatlar zaten var ?

SS:

HWID Banı zaten açılmış durumda ? hileleri kullanmayı bilmiyor olması benim problemim olmuyor. Her hilenin çalıştırma sayfasında gerekli talimatlar zaten var ?

SS:
anladıgım kadaryıla poligon açılınca ban açıldı demiş ama poligondan sonra ban yemiş yani spoofer çalışmamış adamın poligonu görmesi banının kalktığı anlamına gelmez

anladıgım kadaryıla poligon açılınca ban açıldı demiş ama poligondan sonra ban yemiş yani spoofer çalışmamış adamın poligonu görmesi banının kalktığı anlamına gelmez
evet poligona girince banlanmadım ondan dolayı dedim

ss :

poligon'u tamamlayıp oyun içerisinden kendi poligona giriş yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt