⭐ HWID SPOOFER ⭐✅ ASUS, MSI, GIGABYTE, ASROCK ✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
image.png

:D

Lütfen bana sattırma dostum, para sürekli kazanılabilecek bir şey fakat banlanan insanların banı değil. Valorox gibi yerleri önerebilirsin onlara, belki dolandırdıkları insanlardan aldığı paradan pay verirler sana. "Ayrıca gerçek hayatta da böyleysen kafana kurşun sıkarlar ama o kişi ben olmayacağım" - tanıdık gelmiştir belki?

@LeftCaps @PLEISTOCENE

Ninjaware gibi şerefli olmanı beklerdim. Adamlardan aldım ve beğendim. Güzel yorumumu yaptım ve teşekkür ederiz dediler. Tekrar uzattım süreyi memnmun kalmadım kötü yorum yaptım yine teşekkür ederiz dediler. Senin spooferin bozuk insanları dolandıran sensin. kötü yorum yapınca da anca jhonesdev tarzı hesaplar açıp insanların anasına bacısına küfür ediyorsun.
Jhonesdev ile benim aramda bir bağ bulunursa moderatörlerin hesabımı sınırsız olarak yasaklamasını istiyorum, ayrıca spooferın bozuk olduğunu hiçbir şekilde kanıtlayamazsın.

Ninjaware gibi şerefli olmanı beklerdim. Adamlardan aldım ve beğendim. Güzel yorumumu yaptım ve teşekkür ederiz dediler. Tekrar uzattım süreyi memnmun kalmadım kötü yorum yaptım yine teşekkür ederiz dediler. Senin spooferin bozuk insanları dolandıran sensin. kötü yorum yapınca da anca jhonesdev tarzı hesaplar açıp insanların anasına bacısına küfür ediyorsun.
Sussana kanka

Açıklama.
Bu mesajımda hiçbir şekilde art niyet, kötüleme veya karar sorgulama gibi bir amaç yoktur. Sadece düşüncelerimi belirteceğim.

Gelelim konuya.

Her şeyden önce söylemeliyim ki, yazdığım her mesajın kelime kelime, her kelimenin harf harf arkasındayım.
Öncelikle konunun derinlerine inelim.
ValoRox (https://cheatglobal.com/konu/valorox-spoofer-dolandiriciligi.40075/) kurucularından bir tanesinin ortak olduğu LightSide Cheats adında bir sunucuyu buldum. İçeri girdiğimde (arkadaşa X diyelim zaten biliyorsunuz kim olduğunu atacağım sslerde de gizlemeyeceğim.) X arkadaşımız yazmıştı ki (Bu X arkadaşımıza hiçbir kinim/nefretim yok sadece hoşlanmıyorum, garip garip hareketleri var diyip geçiştiriyordum.) "Önemli bir güncelleme gibi duruyor, hilelerinizi injectlemeyin/çalıştırmayın" ki sunucuların çökmesiyle güncellemenin bir alakasının olduğunu düşünmediğim için "Sana mı sormak lazım? :D Alakası bile yok" gibi bir mesaj attım. Akabininde direkt "@Gusso'ya valorox bitti burası mı başladı?" diye mesaj attım. X arkadaşımızdan yanıt geldi. "Valorox ananın amına gitti biz yardımcı olalım" gibi bir cevap verdi ve sunucudan beni banladılar. Neyse dedim takmayayım fazla, cheatglobalde gezinirken X arkadaşımızın profilinde yazdığı bazı şeylere gözüm çarptı. Ben de dedim "ne taşak geçilir bunla he" ve şu mesajı attım profiline "pastelediğim Miraka sorunsuz çalışıyor, memnunum herkese tavsiye ediyorum." diye dalga geçmek için bir mesaj attım ve hemen sonrasında açtığı konuyu gördüm "#direnvalorant :D" şeklinde salak saçma şekilde bir konu. Baktım konu altında bazı kişiler gerçekten gülüyor ben de "komikmiş" diye yazıp geçiştirdim. X arkadaşımız buna çok sinirlenmiş olucak ki akabininde direkt profilime" d0landırıcı, tavsiye etmiyorum" ve konuma da "çalışmayan spoofer satıp milleti dolandırıyorsun 5 tane arkadaşım aldı hiçbirinde çalışmadı para iadesi de yapmadınız" gibi kötülemelerde bulundu. Kanıt istediğimde ise "beni bilen bilir alıp parasını kaybetmek isteyen varsa alsın." Neyse dedim kendi haline bırakayım, raporladım moderatörler mesajlarını sildi. Gece tekrar yazmaya başladı. Raporladım, sabah silindi. Sabah tekrar yazmaya başladı (konumda hala örnekleri duruyor) üstüne DM'den tehditler savurmaya başladı "Sen kimsin bana musallat oluyosun gerekirse 100 gerekirse 500 hesap açıp sana bu hileyi ch'de sattırmayacağım kimle uğraştığını bilmiyorsun" dedi :D (Sanarsın forumdaki herkes ona sorarak hile alıyor da) Neyse, ben de bunun üzerine konu açtım. Arkadaş konuda bile göz göre göre yalan söylemeye devam etti. 5 tane arkadaşım aldı da iade yapmadın da çalışmadı da vs. vs. Sonra dedi ki websiten ve discordun patlak :D Hemen sonrasında websiteye girildiğinin kanıtını ve discord linkinin neden patladığını (discord linkinin patlama sebebi ise artık sadece topluluk sunucularının sınırsız süreli davet oluşturabilmesi) açıkladım. Fakat arkadaş okuma yazma bilmiyor sanırım arkasından bende bundan bahsediyorum sayın moderatör. konularında linkler çöp. web sitesi yok , discord sunucusu yok. insanlara özel mesaj atarak bu şekilde bir haksız kazanç elde etmektedir. diye bir mesaj yolladı vs. vs. konuyu kitledi moderatör arkadaşlar, anlaşmamız için DM'e çektiler. DM'de de biraz tartıştıktan sonra arkadaş tekrar websiten çalışmıyor discord linkin yok demeye başladı. Şikayet konusuna bakarak açıklamayı görebilirsin dedim, arkasından tekrar aynı şeyi söyledi :D Ben de bu sefer videoyu tekrar attım ve discord açıklamasını da ss olarak attım, sonrasında ise "Sana discord sunucumun linkini verecek kadar aptal biri değilim ben." yazdım. Cevaba bakar mısınız?
image.png

Şaka gibi. Buradan sonra konuşma devam etti. Sonra da anladı sanırım haksız çıkacağını, beni de yanında götürmeye çalıştı. (Ve başardı da)
image.png

Neyse. Sonra ben bu arkadaşa dedim ki "Konuma yalan söylediğini yazarsan ve bir daha konuma mesaj atmayacağına dair yemin edersen ben de senden özür dilerim ve reply bile atmayacağıma yemin ederim." arkadaş da "Ben hiçbir şeyden özür dilemem haklı olduğum bir şey için özür dilemem. Sen benden özür dileyeceksin konu kapanacak" gibi bir mesaj attı ben de bu arkadaşla anlaşılmaz diyip dm'den quit attım. Hemen sonra ban yedim zaten.

Moderatörlerden isteğim ise bu konunun daha fazla incelenmesi. Haksız yere ban yiyip elim kolum bağlı oturmak istemiyorum. Ben 1 yediysem arkadaşın 10 yemesini istiyorum
Dediğim gibi her mesajın KELİME KELİME, her kelimenin HARF HARF arkasındayım. Hatta her harfin ÇİZGİSİNİN bile arkasındayım.

Hatta DM'de de bahsettim eğer bu arkadaşın bahsettiği benim spooferımı satın alan 5 arkadaşının 2'sinin aldığına dair kanıtı, çalışmadığına ve iade yapmadığımıza dair kanıtını sağlarsa hesabımın sınırsız yasaklanmasından yana hiçbir sıkıntım bulunmamakta.

Ben anlaşmadım değil, o anlaşmak istemedi. Kendini Allah gibi görmediği gün belki anlaşabiliriz.

-
Teşekkürler buraya kadar okuduğunuz için.
@w0x lütfen kararınızı gözden geçirin.​

Hocam zaten durum baz alınarak ban attım yani aynı banları atmadım bir sorun varsa dc dmden sorabilirdin

Hocam zaten durum baz alınarak ban attım yani aynı banları atmadım bir sorun varsa dc dmden sorabilirdin
Ben sadece foruma bir açıklamada bulunma gereği hissettim. Yaptığım açıklama da gerçekten işe yaramış 10 günden 2 güne düştü banım :)
Bi de usta hazır konuydayken arkadaşın sayfa 5'te attığı yorumları da siliverebilir misin sana zahmet, eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt