⭐ HWID SPOOFER ⭐✅ ASUS, MSI, GIGABYTE, ASROCK ✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın kimdir tam olarak? Arkadaşının dekontunu görebilir miyiz? Veya discord ismini söyle ticketını beraber inceleyelim. Veya ticket numarasını da söyleyebilir, hiçbir ticket silinmedi. Ayrıca transcriptler de bulunmakta oradan bakabilir arkadaşın
reportlayabilirsin. beni tanıyan tanıyor. yorumlarımı dikkate alan da çok kişi var.
kullandığım ve çevremdekilerin kullandığı hileleri ve satıcıları yorumluyorum. polemiğe girme. rahatsızsan durumdan reportla lütfen.
iyi satışlar.

reportlayabilirsin. beni tanıyan tanıyor. yorumlarımı dikkate alan da çok kişi var.
kullandığım ve çevremdekilerin kullandığı hileleri ve satıcıları yorumluyorum. polemiğe girme. rahatsızsan durumdan reportla lütfen.
iyi satışlar.
Ürünümü kullanmadan yorum yaptığın için reportladım zaten, hiçbir kanıt sağlayamayacağın için maymun gibi konuyu çeviriyorsun.

tamam iyi satışlar tekrardan.
tamamdır kanıt sağlayabileceğin gün tekrar gelip kötü yorum yapmaktan çekilme.

Ayrıca @Ashema adlı kişi VALOROX (https://cheatglobal.com/konu/valorox-spoofer-dolandiriciligi.40075/) ortaklarından bir tanesidir, sadece onlarla uğraştığımız ve dolandırdıkları ortaya çıktığı için kudurmuş sanırım arkadaş @JamesHarden'in kafada kurduğu arkadaşının satın alıp çalışmadığı senaryoya da uymaya çalışıyor sanırım yazık :D

tamamdır kanıt sağlayabileceğin gün tekrar gelip kötü yorum yapmaktan çekilme.

Ayrıca @Ashema adlı kişi VALOROX (https://cheatglobal.com/konu/valorox-spoofer-dolandiriciligi.40075/) ortaklarından bir tanesidir, sadece onlarla uğraştığımız ve dolandırdıkları ortaya çıktığı için kudurmuş sanırım arkadaş @JamesHarden'in kafada kurduğu arkadaşının satın alıp çalışmadığı senaryoya da uymaya çalışıyor sanırım yazık :D
onları tanımıyorum. sanırım yanlış kişiyi suçluyorsun.

kesinlikle tavsiye etmediğim bir spoofer. ayrıca satıcının sabıkası kabarık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt