Hwid ban açma

şimdi bir tane spoofer buldum madspoofer ona bastım sonra format attım,tekrardan spooferı indirip yni bastım ona daha sonra biosu güncelledim şimdi de valorantı yüklüyorum banım kalkar mı yoksa ekstra bir şey yapmam gerekli mi.
spoofer linki:

şimdi bir tane spoofer buldum madspoofer ona bastım sonra format attım,tekrardan spooferı indirip yni bastım ona daha sonra biosu güncelledim şimdi de valorantı yüklüyorum banım kalkar mı yoksa ekstra bir şey yapmam gerekli mi.
spoofer linki:
Bildiğim kadarıyla madspoofer amidewin yöntemini kullanıyor. Amidewin yönteminde spooferdan sonra bios update yapınca seri numaralar eski haline dönüyor. Şuanda sen valoranta giriş yapmaya çalıştığında büyük ihtimalle banin acilmayacaktir.
Şu şekilde yapman gerek.
Format + Bios update + MadSpoofer + volumeid + mac adress
İyi forumlar.

Hile kullanmayan senin sifad:

knk haklı olma konusunda espri yaptım hile açmadım dediğimde açamadığım için yazdım,kusura bakma şu problemi çözmek istiyorum sadece
Şimdiye kadar çoktan yapmış olman gerekir yapman gereken tek şey sadece amidewin yöntemini yapmak yaparkende dikkat etmen 1 nokta var o da bios updateden sonra amidewin yöntemini yapman biosdan önce yapınca biosu yapınca serialler eski haline dönüyor bu kadar
İyi forumlar.

Şimdiye kadar çoktan yapmış olman gerekir yapman gereken tek şey sadece amidewin yöntemini yapmak yaparkende dikkat etmen 1 nokta var o da bios updateden sonra amidewin yöntemini yapman biosdan önce yapınca biosu yapınca serialler eski haline dönüyor bu kadar
İyi forumlar.
ben bu konularda cahilim de bios uptade yaptım şimdi sıra amidewinde işte orası ben de yok çok zor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt