Hwid ban açma

biosun ami biossa amidewin yöntemiyle kaldırabilirisin daha yeni kaldırdım ben

bu arada bişi sorcaktım ben şimdi banımı kaldırdımda show wireframe kullancam tekrar ne zaman ban yerim önceki kullandığımda 2 gün dayanıyodu şimdide öyle olurmu geçen kullanmıştım başarısız spof işleminden sonra direk ban yedim düzgün yapamadığımdanmı ?
Wireframe detect oldu 3 4 maça ban atıyor ayni nesvalo aimbot gibi kullanmani tavsiye etmem wireframe yöntemini flashli yada flashsiz nasıl kullanırsan kullan 3 4 maçta ban atıyor.

Wireframe detect oldu 3 4 maça ban atıyor ayni nesvalo aimbot gibi kullanmani tavsiye etmem wireframe yöntemini flashli yada flashsiz nasıl kullanırsan kullan 3 4 maçta ban atıyor.
anladım da flash bellek methodu nası fixleniyo onu anlamadımhayır bide bu uygulama intelin uygulaması değilmi oyun bunu nası hile olarak algılayabiliyo

anladım da flash bellek methodu nası fixleniyo onu anlamadımhayır bide bu uygulama intelin uygulaması değilmi oyun bunu nası hile olarak algılayabiliyo
Oyuna müdahale eden her uygulamayı fixlemeye çalışıyorlar gibi düşün flash bellek methodu ile alakalı değil direk program detected.

bana uefi olmadan boot etmeliyim dendi nasıl yapıcam

BU IMKANSIZDIR CUNKU IP UZERIDNEN BANLANMISSIN BUNU KALDIRMAK ICIN ISLEMCIYI HAR DISKI FLN DEISMEN LAZIM
Daha önce kaç kere hwid ban kaldırdın dur ben sana söyleyeyim hiç.
1.)Valorant ip ban atmaz ip ban modemi resetledigin anda geçer.
2.)Valorant Hwid Ban atar buda Hardware Ban anlamina gelir yani (cihaz bani, donanım banı)
3.) Yaklaşık 20 defa anakartimdaki seri numaraları degistirerek Hwid banimi kaldırdım hiç de parcalarimi değişmek zorunda kalmadım.
Bundan sonra bilip bilmeden yorum yapmazsin umarim.
İyi forumlar.

Eğer asus anakarta sahipsen büyük ihtimal o attığım method işe yaramayacaktir asus anakartlar için başka bir yöntem var.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt