O spooferlar ne yaparak banı kaldırıyor bana açıklayabilir misin ?spoofer ile kaldırılır internette vardır yazarsan bulabilirsin
evet yazıyor bi araştırayımAmi biosun varsa forumda amidewin yöntemi var onu deneyebilirsin.
Biosunu öğrenmek için Windows + R tuşuna basıp çalıştır açılicak oraya "msinfo32" yaz. Çıkan yerde American Megetrends gibi bir şey yazıyorsa ami biosa sahipsin demektir.
Eğer asus anakarta sahipsen büyük ihtimal o attığım method işe yaramayacaktir asus anakartlar için başka bir yöntem var.evet yazıyor bi araştırayım
msı gigabyte anakartımEğer asus anakarta sahipsen büyük ihtimal o attığım method işe yaramayacaktir asus anakartlar için başka bir yöntem var.
Asus anakartlar için : https://cheatglobal.com/konu/asus-afuwin-valorant-spoof-method.13789/
İyi forumlar.
Amidewin yöntemini kullan işe yarayacaktir.msı gigabyte anakartım
bu arada bişi sorcaktım ben şimdi banımı kaldırdımda show wireframe kullancam tekrar ne zaman ban yerim önceki kullandığımda 2 gün dayanıyodu şimdide öyle olurmu geçen kullanmıştım başarısız spof işleminden sonra direk ban yedim düzgün yapamadığımdanmı ?Amidewin yöntemini kullan işe yarayacaktir.
İyi forumlar.