Hwid ban açma

Soufy

Gold Üye
Sa arkadaşlar valorantta hile açmadan ban yedim nasıl olduğunu çözemedim sonra bu siteyi buldum ama hwid ban nasıl kaldırılır bilmiyorum.

Ami biosun varsa forumda amidewin yöntemi var onu deneyebilirsin.
Biosunu öğrenmek için Windows + R tuşuna basıp çalıştır açılicak oraya "msinfo32" yaz. Çıkan yerde American Megetrends gibi bir şey yazıyorsa ami biosa sahipsin demektir.

spoofer ile kaldırılır internette vardır yazarsan bulabilirsin

3. part yazılımı tespit ettiği gibi banlıyor başka oyunda kullandığın hileyi bile cheat engineyi bile yani makrodan tut oyunun içine işleyen herşeyi banlar ya da hile indirmişsindir yapamayıp silmişsindir kalıntı bırakıyor ondan bile ban yiyebilirsin

spoofer ile kaldırılır internette vardır yazarsan bulabilirsin
O spooferlar ne yaparak banı kaldırıyor bana açıklayabilir misin ?
İnternetten spoofer vs indirmeni tavsiye etmem. Neredeyse hepsi virüs içeriyor ban kaldiricam diye bilgisayarina boşuna virüs sokma.
Dediğim yöntemi uygula eğer american megetrends diye bir yazı görüyorsun ami biosa sahipsindir.
Bu attığım linke gir konuyu detaylı bir şekilde okuyarak yap
https://cheatglobal.com/konu/valorant-hwid-ban-icin-yeni-method.9316/

Ami biosun varsa forumda amidewin yöntemi var onu deneyebilirsin.
Biosunu öğrenmek için Windows + R tuşuna basıp çalıştır açılicak oraya "msinfo32" yaz. Çıkan yerde American Megetrends gibi bir şey yazıyorsa ami biosa sahipsin demektir.
evet yazıyor bi araştırayım

biosun ami biossa amidewin yöntemiyle kaldırabilirisin daha yeni kaldırdım ben
Amidewin yöntemini kullan işe yarayacaktir.
İyi forumlar.
bu arada bişi sorcaktım ben şimdi banımı kaldırdımda show wireframe kullancam tekrar ne zaman ban yerim önceki kullandığımda 2 gün dayanıyodu şimdide öyle olurmu geçen kullanmıştım başarısız spof işleminden sonra direk ban yedim düzgün yapamadığımdanmı ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt