ben çalıştıramadım tıklıyorum hiç bişey olmuor yardımcı olurmusunuz

Bende host dosyası yok oguzden temizliyemiyorum?

gençler bende cheatglobalda reklam onaydında herhangibi bir reklama tıklayın diyor tıklıyorum takılıyor neden

cheatglobal giremiyorum, engellenen siteleri kaldırma, hosts cleaner, hosts delete, hosts remover, how to delete hosts, reset hosts, rst hosts, sitesine ulaşılamıyor hatası, website unblock
l6jkqwi.png

Açıklama
İnternette çoğu program hosts dosyasını engellemeye çalışıyor. İndirdiğiniz çoğu program kendine rakip gördüğü siteyi hosts dosyanızı
düzenleyerek engelliyor. Artık bu duruma çare aramak için bizde bu programı geliştirdik ve olabildiğince yaymaya çalışacağız.
Şuanda bile technopat ve diğer sitelere programı gönderdik. Herneyse, programın çalışma amacı hosts dosyanızı düzenlemenize
engel olan izinleri kaldırmaktır. Eğer hosts dosyanızı silemiyorsanız veya sıfırlayamıyosanız Hosts Remover programı sorununu
çözmede size yardımcı olucaktır. Son olarak şunu belirtelim; Bu program açık kaynak kodlu olarak kodlandı. Sizlerin güvenliği
ve bize olan güvenini arttırmak için içeriğine herhangi bir obfuscation yada paketleme işlemi yapmadık.
O yüzden reflector ile açık kaynak kodlu bir şekilde incelemeye açıktır.

Nasıl Kullanılır
1. Hosts Remover programını buradan veya aşağıdaki linkten indirin.
2. Hosts Remover programını yönetici olarak çalıştırın.
3. Clear Hosts butonuna tıklayın ve Hosts dosyanızı sıfırlayın.

İndirmek için:

Videolu Anlatım

teşekkürler çok yararlı bır konu

Evet host reset diye paylaşılmış FAKAT MALESEF paylaşanın KURUCU olmasına rağmen çoğu diğer hile sitelerini engellediğini yazmamış . Gördüğüm görebileceğim yüksek ihtimalle en kötü hile sitesi. Sadece çoğu siteyi kullanan normal bir üyeyim . Banlarsanız çokta umrumda olmaz zaten hiçbir hilenizi kullanmıyorum çünkü çoğu legit mi hala aktif mi vs konularında zayıf. Üzücü sırf bu engelleme olayınız yüzünden yüksek ihtimal format vs gerekicek.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt