L Lianaxh Uzman Üye Katılım 7 Nis 2021 Mesajlar 747 Beğeniler 148 16 Eki 2021 #21 Reset hosts'a basıyorum ama düzelmiyor, bazı sitelere hala giremiyorum, ne yapmam gerek?
hamburgermenü Banned Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1,349 Beğeniler 542 16 Eki 2021 #22 Lianaxh' Alıntı: Reset hosts'a basıyorum ama düzelmiyor, bazı sitelere hala giremiyorum, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... iobit unlocker ile host dosyalarını silebilirsin.
Lianaxh' Alıntı: Reset hosts'a basıyorum ama düzelmiyor, bazı sitelere hala giremiyorum, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... iobit unlocker ile host dosyalarını silebilirsin.
L Lianaxh Uzman Üye Katılım 7 Nis 2021 Mesajlar 747 Beğeniler 148 16 Eki 2021 #23 EzDiamond' Alıntı: iobit unlocker ile host dosyalarını silebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İndirdim ve hosts dosyasını seçtim kildini aç ve sil dedim hala aynı. DÜZENLEME: Pc yeniden başlattım düzeldi, teşekkürler
EzDiamond' Alıntı: iobit unlocker ile host dosyalarını silebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İndirdim ve hosts dosyasını seçtim kildini aç ve sil dedim hala aynı. DÜZENLEME: Pc yeniden başlattım düzeldi, teşekkürler
Axoread Silver Üye Katılım 30 Eyl 2021 Mesajlar 72 Beğeniler 19 16 Eki 2021 #24 bu kesinlikle lazımdı bazı sıteler engellenıyor ve giremiyorduk
MrYasin Uzman Üye Katılım 4 Ara 2020 Mesajlar 536 Beğeniler 199 İletişim 25 Eki 2021 #25 Teşekürler Çok Yararlı Bir Konu Diğer Host Programları İşime Yaramadı Bunu Deniycem Şimdi
L3G Süper Moderatör Katılım 2 Eyl 2019 Mesajlar 3,515 Beğeniler 7,706 Yaş 27 İletişim 25 Eki 2021 #26 NovazBesting' Alıntı: Teşekürler Çok Yararlı Bir Konu Diğer Host Programları İşime Yaramadı Bunu Deniycem Şimdi Genişletmek için tıkla ... Buda yaramaz xd. Bizim attığımız hostu ancak iobit unlocker ıle kaldırabilirsin. Diğer 2 ıq sitelerın attıgı hostu kaldırabilirsin bununla ancak.
NovazBesting' Alıntı: Teşekürler Çok Yararlı Bir Konu Diğer Host Programları İşime Yaramadı Bunu Deniycem Şimdi Genişletmek için tıkla ... Buda yaramaz xd. Bizim attığımız hostu ancak iobit unlocker ıle kaldırabilirsin. Diğer 2 ıq sitelerın attıgı hostu kaldırabilirsin bununla ancak.
MrYasin Uzman Üye Katılım 4 Ara 2020 Mesajlar 536 Beğeniler 199 İletişim 25 Eki 2021 #27 L3G' Alıntı: Buda yaramaz xd. Bizim attığımız hostu ancak iobit unlocker ıle kaldırabilirsin. Diğer 2 ıq sitelerın attıgı hostu kaldırabilirsin bununla ancak. Genişletmek için tıkla ... Anladım Zaten Kullandığım 4 Türk Platform Var Host Atan Diğerleri Yabancı Son Çağre Olarak Vpn Kullanıyorum
L3G' Alıntı: Buda yaramaz xd. Bizim attığımız hostu ancak iobit unlocker ıle kaldırabilirsin. Diğer 2 ıq sitelerın attıgı hostu kaldırabilirsin bununla ancak. Genişletmek için tıkla ... Anladım Zaten Kullandığım 4 Türk Platform Var Host Atan Diğerleri Yabancı Son Çağre Olarak Vpn Kullanıyorum
M myrosmarys46 Diamond Üye Katılım 15 May 2021 Mesajlar 371 Beğeniler 57 25 Eki 2021 #28 Bunun Türkiye'deki bütün hile kullanıcılarına paylaşımları lazım malum loaderlar otu boku hostluyor
Z Zertoh Silver Üye Katılım 4 Eki 2020 Mesajlar 83 Beğeniler 10 6 Ocak 2022 #30 thank you i needed this