Dreamfancy 

Kurucu
İletişim
cheatglobal giremiyorum, engellenen siteleri kaldırma, hosts cleaner, hosts delete, hosts remover, how to delete hosts, reset hosts, rst hosts, sitesine ulaşılamıyor hatası, website unblock
l6jkqwi.png

Açıklama
İnternette çoğu program hosts dosyasını engellemeye çalışıyor. İndirdiğiniz çoğu program kendine rakip gördüğü siteyi hosts dosyanızı
düzenleyerek engelliyor. Artık bu duruma çare aramak için bizde bu programı geliştirdik ve olabildiğince yaymaya çalışacağız.
Şuanda bile technopat ve diğer sitelere programı gönderdik. Herneyse, programın çalışma amacı hosts dosyanızı düzenlemenize
engel olan izinleri kaldırmaktır. Eğer hosts dosyanızı silemiyorsanız veya sıfırlayamıyosanız Hosts Remover programı sorununu
çözmede size yardımcı olucaktır. Son olarak şunu belirtelim; Bu program açık kaynak kodlu olarak kodlandı. Sizlerin güvenliği
ve bize olan güvenini arttırmak için içeriğine herhangi bir obfuscation yada paketleme işlemi yapmadık.
O yüzden reflector ile açık kaynak kodlu bir şekilde incelemeye açıktır.

Nasıl Kullanılır
1. Hosts Remover programını buradan veya aşağıdaki linkten indirin.
2. Hosts Remover programını yönetici olarak çalıştırın.
3. Clear Hosts butonuna tıklayın ve Hosts dosyanızı sıfırlayın.

İndirmek için:

Videolu Anlatım

Son düzenleme:
Çok yararlı olmuş. Ama aynı şekilde programsız da yapmanız mümkün. Arama çubuğundan not defterini yönetici çalıştırdıktan sonra hosts dosyasını sağ üstten açtıktan sonra istediniz düzenlemeri yapabilrisiniz.

Gene dreamfancy farkı ile mükemmel bir program açık kaynak kodlu olması baya iyi bazı düşmanlar virüs var hilelerinizde dediği için arayıp virüs
olmadığını görebilir

Çok yararlı teşekkürler ihtiyacım olanda buydu. :)

çok yaralı olmuş eline sağlık dostum Tebrik Ederim gerçekten

U0kQfab.png

Açıklama
İnternette çoğu program hosts dosyasını engellemeye çalışıyor. İndirdiğiniz çoğu program kendine rakip gördüğü siteyi hosts dosyanızı düzenleyerek engelliyor. Artık bu duruma çare aramak için bizde bu programı geliştirdik ve olabildiğince yaymaya çalışacağız. Şuanda bile technopat ve diğer sitelere programı gönderdik. Herneyse, programın çalışma amacı hosts dosyanızı düzenlemenize engel olan izinleri kaldırmaktır. Eğer hosts dosyanızı silemiyorsanız veya sıfırlayamıyosanız Hosts Remover programı sorununu çözmede size yardımcı olucaktır. Son olarak şunu belirtelim; Bu program açık kaynak kodlu olarak kodlandı. Sizlerin güvenliği ve bize olan güvenini arttırmak için içeriğine herhangi bir obfuscation yada paketleme işlemi yapmadık. O yüzden reflector ile açık kaynak kodlu bir şekilde incelemeye açıktır.

Nasıl Kullanılır
3. Reset hosts (Hosts dosyanızı temizler ve sıfırlar)
4. Edit hosts (Hosts dosyanızı düzenlemenizi sağlar)
5. Özetlemek gerekirse reset hosts butonuna basıp sorununuzu çözebilirsiniz.

İndirmek için:
veya

Videolu Anlatım

FREE?

Yine DF Farkı ile hemde açık kodlu süpersin fancy ! :)

@
U0kQfab.png

Açıklama
İnternette çoğu program hosts dosyasını engellemeye çalışıyor. İndirdiğiniz çoğu program kendine rakip gördüğü siteyi hosts dosyanızı düzenleyerek engelliyor. Artık bu duruma çare aramak için bizde bu programı geliştirdik ve olabildiğince yaymaya çalışacağız. Şuanda bile technopat ve diğer sitelere programı gönderdik. Herneyse, programın çalışma amacı hosts dosyanızı düzenlemenize engel olan izinleri kaldırmaktır. Eğer hosts dosyanızı silemiyorsanız veya sıfırlayamıyosanız Hosts Remover programı sorununu çözmede size yardımcı olucaktır. Son olarak şunu belirtelim; Bu program açık kaynak kodlu olarak kodlandı. Sizlerin güvenliği ve bize olan güvenini arttırmak için içeriğine herhangi bir obfuscation yada paketleme işlemi yapmadık. O yüzden reflector ile açık kaynak kodlu bir şekilde incelemeye açıktır.

Nasıl Kullanılır
3. Reset hosts (Hosts dosyanızı temizler ve sıfırlar)
4. Edit hosts (Hosts dosyanızı düzenlemenizi sağlar)
5. Özetlemek gerekirse reset hosts butonuna basıp sorununuzu çözebilirsiniz.

İndirmek için:
veya

Videolu Anlatım

@Dreamfancy açtığım konuyu silme gibi bir şansım varmı ?

Artık host sorunum kalktı saol admin ama arada CG loader yükleniyo yükleniyo ama yüklenip beni CheatGlobal.com site adresine atmıyo kapatıp tekrar açınca sorunum çözülüyor CheatGlobal Ailesi sayğılar 🙂

Cando abro el CG no me envia al sitio "Cheatglobal.com" no se como solucionarlo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt