Paylaşmayı anlarımda satmak amaçlı ücretsiz yapmazlarsiteye para yüklerken doğrulama vb. istemiyor yani sms gitme gibi bir olay söz konusu değil. 2. olarak para çekmek amaçlı değil forumlarda paylaşmak yada satmak amacıyla istemiştim.
Paylaşmayı anlarımda satmak amaçlı ücretsiz yapmazlarsiteye para yüklerken doğrulama vb. istemiyor yani sms gitme gibi bir olay söz konusu değil. 2. olarak para çekmek amaçlı değil forumlarda paylaşmak yada satmak amacıyla istemiştim.
sitede cf yok ama farklı koruma sistemi var evetsitede cloudflare var şu anki tum cflerın fix olduğunu biliyorum @Mjolnir tarafından edindim bu bilgiyi.sitede token sistemi var ip ve kullanıcı girişi için belli bir süresi olan bi token sistemi.zulu gibi değil tokeni çekmek için html yapısına vesairede bakamadığımız için çok birşey yapılabileceğini sanmıyorum.
cloudflare ile baglantı kuruyor dıye goruyorum.yanlıs bilgi ise kussura bakmayınsitede cf yok ama farklı koruma sistemi var evet
yanlış bilgi olmayabilir ama gördüğüm kadarıyla çok farklı bir koruma var bearer diye bir korumacloudflare ile baglantı kuruyor dıye goruyorum.yanlıs bilgi ise kussura bakmayın
anladığım kadarıyla satmak için insanlardan ücretsiz olarak config yapmalarını mı talep ediyorsun
cf genel olarak bazı sitelerde atlansada capture kısmında problem yaratıyorsitede cloudflare var şu anki tum cflerın fix olduğunu biliyorum @Mjolnir tarafından edindim bu bilgiyi.sitede token sistemi var ip ve kullanıcı girişi için belli bir süresi olan bi token sistemi.zulu gibi değil tokeni çekmek için html yapısına vesairede bakamadığımız için çok birşey yapılabileceğini sanmıyorum.