!!HELP!! LOGOYU İYİLEŞTİRMEK İÇİN NE YAPILABİLİR?

oyun yapmak heves değil boş zamanda yapılacak birşey değil
Biliyorum şunu demek istedim öğrenebileceğim bir zamanım yok şuanlık ama öğrendikten sonra projelere başlayacağım zaman onlara elbette bir zaman ayrırım hocam zaten yıllardır at0m gibi türk ve yabancı oyun developerlerini takip ediyorum

Yardımcı olurum size eğer ilgileniyorsanız. Ama boş zaman işi değil 5 yıldır yapıyorum ben bu isi
Hocam yanlış anlama ama sanki biz seninle discordda konuşurken 14 yaşında filan olduğunu söylüyordun emin değilim

Bu arada oyun motoru olarak ne kullanıyorsun hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne güzel hocam ileride üniversite ne okumayı düşünüyorsun
hocam senle az buz bi sohbet edesim geldi aksam aksam cayımıda aldım :D sana zahmet bana bi discorddan yazabilirmisin müsait bir anında dc : xscapex

İlk projem değil. İlk projelerimden unityde basladin ue4 4.27 ye geçmiştim 2 yıl falan sonrada ue5
bir zamanlar 13 cuma telif yediğinde fan yapımı bir oyun yapmayı düşündük o zamanlar bizde çok fan made oyunu yapardık telif sebebiyle yapamadık hevesimiz yarıda kaldı bende çıktım ekipten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt