Norway
Efsane Üye
- İletişim

Başlığı gorunca ölüyorsun falaan sandım sevindimde içerik farklıymıs tüh
30 dakika cok az demo yayınlayıp tam sürüme yoğunlaşın tavsiyemKickstarter projesi başlatmayı düşünüyoruz. Şuanlık bütçemiz yok bir arkadaşımızın epic hesabında iyi assetler var. Onları kullanıyoruz.
Hikayeyi genişletecek boşluk bulursak süresini uzatabiliriz.30 dakika cok az demo yayınlayıp tam sürüme yoğunlaşın tavsiyem
demo + whitelist açabilir 2-3 ay sonrada oyunun 1.5 - 2 saat oynanabilirlikli bir sürede erken erişim versiyonunu yayınlayabilir artık ne zaman bitirirsede bence min. 3 saat oynama süreli bir tam sürüm yayınlamalı arkadaş sonuçta oyunu 2 saatten erken bitirirlerse 10 kişinin 9 u oyunu geri iade eder en azından türkler için öyle30 dakika cok az demo yayınlayıp tam sürüme yoğunlaşın tavsiyem
Puzzle vesaire arttırmayi düşünüyorum aslında.demo + whitelist açabilir 2-3 ay sonrada oyunun 1.5 - 2 saat oynanabilirlikli bir sürede erken erişim versiyonunu yayınlayabilir artık ne zaman bitirirsede bence min. 3 saat oynama süreli bir tam sürüm yayınlamalı arkadaş sonuçta oyunu 2 saatten erken bitirirlerse 10 kişinin 9 u oyunu geri iade eder en azından türkler için öyle
Eklemediysen oyuna difficulty eklemeni öneririm hocam puzzleler zorlaşabilir vs. yani en zor modu her puzzlede insanları baya bir uğraştırabilir bu modun bağımlısı olabilecek oyuncular var saatlerce o puzzleyi çözmeye çalışabilecek bu konulardada bir yapay zekadan öneri almanı öneririmPuzzle vesaire arttırmayi düşünüyorum aslında.
Öneriniz için teşekkur ederimEklemediysen oyuna difficulty eklemeni öneririm hocam puzzleler zorlaşabilir vs. yani en zor modu her puzzlede insanları baya bir uğraştırabilir bu modun bağımlısı olabilecek oyuncular var saatlerce o puzzleyi çözmeye çalışabilecek bu konulardada bir yapay zekadan öneri almanı öneririm
oyun yapmak heves değil boş zamanda yapılacak birşey değil2-3 yıl önce benimde bu alanda çok ağır merakım vardı lakin merakla kısıtlı kaldı ileri gidemedim bu aralar çok meşgulüm ama eğer boş bir zamanım olursa bu işleri bende öğrenmek istiyorum deli para var
Yardımcı olurum size eğer ilgileniyorsanız. Ama boş zaman işi değil 5 yıldır yapıyorum ben bu isi2-3 yıl önce benimde bu alanda çok ağır merakım vardı lakin merakla kısıtlı kaldı ileri gidemedim bu aralar çok meşgulüm ama eğer boş bir zamanım olursa bu işleri bende öğrenmek istiyorum deli para var