!!HELP!! LOGOYU İYİLEŞTİRMEK İÇİN NE YAPILABİLİR?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kaç yaşındasın bilmiyorum lakin steamde oyun yayınlamak için şirkete ihtiyacın yok hocam lakin 18 olmana daha 3-4 sene varsa yayınla oyunu bireysel steamden kazandığın kadar kazan 3-4 yıl sonra 18 olduğunda anonim şirket kurup parayı alırsın böylelikle parayıda erken yaşta boş şeylere heba etmemiş olursun tahminimce biliyorsundur ama youtube üzerinde at0m adlı bir oyun developeri var kendisini severek izlerim bu konular hakkında açıklama yaptığı 1-2 videosu var onları izlemeni öneririm
daha dün izledim 180k paradan 70k kalıyordu sanırsam

daha dün izledim 180k paradan 70k kalıyordu sanırsam
evet öyle ama sebebi kısmen bütçelerinin olmaması bütçeleri olmadığı için publisher ile anlaştılar o para aldı ve trde %23 gibi bir oranda vergi alıyorlar sanırım bu yurt dışı şirketlerinde çok daha az oluyor genelde İnşallah önümüzdeki senelerde bende yurt dışı bir şirket açmayı düşünüyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet öyle ama sebebi kısmen bütçelerinin olmaması bütçeleri olmadığı için publisher ile anlaştılar o para aldı ve trde %23 gibi bir oranda vergi alıyorlar sanırım bu yurt dışı şirketlerinde çok daha az oluyor genelde İnşallah önümüzdeki senelerde bende yurt dışı bir şirket açmayı düşünüyorum
anladım canım yolun acık olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt