Joi
Diamond Üye
Format ve bios gerektirmiyor.format bios yaptın mı
Format ve bios gerektirmiyor.format bios yaptın mı
DM bakabilir misin, 1-2 kişi çalışıyor yazmış ama ben her şeyi yapmama rağmen görev yöneticisindeki ssd ve hdd diskler hala gözüküyor.Format ve bios gerektirmiyor.
Bilmiyorum ana satıcıları bakvalo böyle yazmış.
tamamdır ban yersem denerim teşşekür ederimBilmiyorum ana satıcıları bakvalo böyle yazmış.
zaten ona uğraşıyoruz sendekide bozuk offline dosyalar o bekleme süresinde yeni loaderi ekliyor patch atıyoruzda helal olsun offline dosyaları çekmişsin ama arkadaşların bilgisayarlarına geliceklerden ben sorumlu değilim. biri helal olsun dememiş dedi helal olsun önemli olan offline a erişmek değil güncele erişmek debug alabilirsen helal olsun sevgiler yeniden. bu arada virustotal :Hep aynı olaylar hep aynı laflar. Tamam knks sizsiniz siz sattığınız müşterilere bozuk dosya veriyorsunuz o zaman xd bu laflada bunu itiraf etmiş oldun
zaten ona uğraşıyoruz sendekide bozuk offline dosyalar o bekleme süresinde yeni loaderi ekliyor patch atıyoruzda helal olsun offline dosyaları çekmişsin ama arkadaşların bilgisayarlarına geliceklerden ben sorumlu değilim. biri helal olsun dememiş dedi helal olsun önemli olan offline a erişmek değil güncele erişmek debug alabilirsen helal olsun sevgiler yeniden. bu arada virustotal :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir