HashSpoofer Valorant [Bozuk]-[Crâck]-Soft-SiyahS4ncak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unknown.png

tüm oyunlarda demişsin ama fivem de falanda çalışıyomu çünkü yukarda valo yazıyor

Soft

Hep aynı olaylar hep aynı laflar. Tamam knks sizsiniz siz sattığınız müşterilere bozuk dosya veriyorsunuz o zaman xd bu laflada bunu itiraf etmiş oldun
zaten ona uğraşıyoruz sendekide bozuk offline dosyalar o bekleme süresinde yeni loaderi ekliyor patch atıyoruzda helal olsun offline dosyaları çekmişsin ama arkadaşların bilgisayarlarına geliceklerden ben sorumlu değilim. biri helal olsun dememiş dedi helal olsun önemli olan offline a erişmek değil güncele erişmek debug alabilirsen helal olsun sevgiler yeniden. bu arada virustotal :

zaten ona uğraşıyoruz sendekide bozuk offline dosyalar o bekleme süresinde yeni loaderi ekliyor patch atıyoruzda helal olsun offline dosyaları çekmişsin ama arkadaşların bilgisayarlarına geliceklerden ben sorumlu değilim. biri helal olsun dememiş dedi helal olsun önemli olan offline a erişmek değil güncele erişmek debug alabilirsen helal olsun sevgiler yeniden. bu arada virustotal :

Çözsene bi kanka merak ettim kaç çıkacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt