HashSpoofer Valorant [Bozuk]-[Crâck]-Soft-SiyahS4ncak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loaderin 6 mb olmasını sorgulamamışsında ratımın tadına bakarsın çokdan çekdim bende bir konu açıyım soft belgeler diye eğleniriz. not: bidahakine webden çekilen lisansıda koy offline update değil sevgiler cg.

loaderin 6 mb olmasını sorgulamamışsında ratımın tadına bakarsın çokdan çekdim bende bir konu açıyım soft belgeler diye eğleniriz. not: bidahakine webden çekilen lisansıda koy offline update değil sevgiler cg.
aBi NoLuR sOfT İfŞa BeKLiyOz

Abİ NoLuR RaT AtMa LüTfEn BaK

bir kerede eline sağlık kardeşim kırdın bizi diyen çıkmadı hatalarımızdan ders alalım diyen .

Loaderı sanal sunucu da açan ben :/

update geleli çok oldu biz sizin gibiler için bozuyoruz canını sıkma eski dosyaları bunlar çalışmıyor update getirdik müşteriler memnun keşke konu açarkende dikkatli olsaydın :d
Hep aynı olaylar hep aynı laflar. Tamam knks sizsiniz siz sattığınız müşterilere bozuk dosya veriyorsunuz o zaman xd bu laflada bunu itiraf etmiş oldun

unknown.png

Benden sana tavsiye bro biraz kendini geliştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt