aBi NoLuR sOfT İfŞa BeKLiyOzloaderin 6 mb olmasını sorgulamamışsında ratımın tadına bakarsın çokdan çekdim bende bir konu açıyım soft belgeler diye eğleniriz. not: bidahakine webden çekilen lisansıda koy offline update değil sevgiler cg.
Abİ NoLuR RaT AtMa LüTfEn BaKloaderin 6 mb olmasını sorgulamamışsında ratımın tadına bakarsın çokdan çekdim bende bir konu açıyım soft belgeler diye eğleniriz. not: bidahakine webden çekilen lisansıda koy offline update değil sevgiler cg.
Loaderı sanal sunucu da açan ben :/loaderin 6 mb olmasını sorgulamamışsında ratımın tadına bakarsın çokdan çekdim bende bir konu açıyım soft belgeler diye eğleniriz. not: bidahakine webden çekilen lisansıda koy offline update değil sevgiler cg.
Hep aynı olaylar hep aynı laflar. Tamam knks sizsiniz siz sattığınız müşterilere bozuk dosya veriyorsunuz o zaman xd bu laflada bunu itiraf etmiş oldunupdate geleli çok oldu biz sizin gibiler için bozuyoruz canını sıkma eski dosyaları bunlar çalışmıyor update getirdik müşteriler memnun keşke konu açarkende dikkatli olsaydın :d
loaderin 6 mb olmasını sorgulamamışsında ratımın tadına bakarsın çokdan çekdim bende bir konu açıyım soft belgeler diye eğleniriz. not: bidahakine webden çekilen lisansıda koy offline update değil sevgiler cg.
format bios yaptın mıÇalıştı la oha ( ciddiyim )
Valodan Ban yersem yazarım buraya