Hangi pvp için bypass istersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir kaç gündür forumda hiti fazla olan pvp ler için bypass paylaşıyorum fakat bunları kafama göre paylaşıyorum.Şimdi karar aldım sizin isteklerinize göre paylaşım yapacağım :)
Peki bypass ne için yapılır bypass pvp sunucularda hilelerin veya hile yapılması için kullanılan programların engellenmesi ve hilenin önüne geçilmesi için yapılan korumların aşılması için yapılır en kaba tabirle bu şekilde anlatılır.
Sadece svside sunucular için bypass paylaşımı yapacağım istediğiniz svside sunucularda bypass talebini yoruma yazabilirsiniz.

Örnek talep şekli;
istediğiniz sv'nin sitesi :
Daha sonra sizden istediğim oyun dosyasına tarif'de anlattığım şekilde uğlaşın ve yoruma atın [oyunu çalıştırın daha sonra görev yöneticisinden oyunu bulup sağ tıklayın ve dosya konumunu aç deyin seçili olan dosyayı bana atın. ]
OLİVA MT2 URİEL KORUMALI

Urielac için neden bypass yapılamıyor? Az bilgisi olan birisi uğraşsa yapabilir mi? (kendim için soruyorum)
Yapmak çok mu zor? Yoksa gerçekten yapılamaz mı? Çünkü hile üreticileri bu konu hakkında hiçbir şey bahsetmiyor. Boşuna uğraşmamayım öyle bi durum var ise bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam bu TC bypass oldu diyelim dumper veya pointer bulucu çalışırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt