şuan sitedeki segmeme hilesi fixlenmedi yarın fixlencek ama şuan bile oyun koruması algılayıp kapatıyor arada yarın rebottan sonra hiç giremeyeceğimDostum bilerek mi yapıyorsun ?
şuan sitedeki segmeme hilesi fixlenmedi yarın fixlencek ama şuan bile oyun koruması algılayıp kapatıyor arada yarın rebottan sonra hiç giremeyeceğimDostum bilerek mi yapıyorsun ?
o hileye özel bir fix bizim müdahale edeceğimiz bir durum değilşuan sitedeki segmeme hilesi fixlenmedi yarın fixlencek ama şuan bile oyun koruması algılayıp kapatıyor arada yarın rebottan sonra hiç giremeyeceğim
ama hile açılmyıor sw koruması hemen kapatıyor görev yöneticisini bile açamıyorum atak spedd li hileler felan tıkladığım anca pvp kapanıyor kompleYok önemli değil sen benim kusuruma bakma dostum. @rp321 dedi ki gönderdiğin server da herhangi bir engelleme yok buda demek oluyor ki bypass'a gerek yok
tamam dır usta teşekkür ederim yinede sağolasıno hileye özel bir fix bizim müdahale edeceğimiz bir durum değil
BİR DE SVSİDE CAPTCHA DAN BIKTIM USANDIM KALDIRABILIRSEN YATIP KALKIP DUA EDERIM SANA COK MUTLU OLURUM CARINA2MT2 ICIN SVSİDE CAPTCHA BYPASS İSTİYORUM LUTFEN KARDEŞİM YACarina2mt2 De hile kullanamıyorum lütfen hile engelini kaldırır mısın abi sana zahmet sen de olmasan işimiz yaş allah senden razı olsunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir