sxpstik
Moderatör
- Ticaret Puanı: 1 / 0
- İletişim
her rolde risk var tabi ama en çok adc de dikkatli oynamak lazımozaman hanbot öneririrm ama ban yiyebilirsin adc oynamamak lazım doğru mu
her rolde risk var tabi ama en çok adc de dikkatli oynamak lazımozaman hanbot öneririrm ama ban yiyebilirsin adc oynamamak lazım doğru mu
elix kullanıyorum ve memnunum (hanbot)Bende lol script araştırıyorum ama herhangi bir platform satın aldınız mı
birşey soracağım fiyatı ne kadardır ve ban durumunda hwid oluyormu yoksa sadece hesap banımı bide bütçem kısıtlı alabileceğim ucuz sc ne vardır hocamelix kullanıyorum ve memnunum (hanbot)
şuan piyasa üzerinde bulunan bütün hileler hwid atıyor artık lolde account ban kalmadı her hile hwid atıyor, alabileceğin elix var işte ben 3 gündür kullanıyorum ban yemedim zümrüt 3 eloyumbirşey soracağım fiyatı ne kadardır ve ban durumunda hwid oluyormu yoksa sadece hesap banımı bide bütçem kısıtlı alabileceğim ucuz sc ne vardır hocam
birşey soracağım fiyatı ne kadardır ve ban durumunda hwid oluyormu yoksa sadece hesap banımı bide bütçem kısıtlı alabileceğim ucuz sc ne vardır hocam
legit rage diye ayrılmıyor sclerbütçeni belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım ve legit oynayıp elo mu kasacaksın yoksa rage mi?
banlatma durumu için dedim ban yemeyi göze alıp rage oynayıp zevk almak istiyorsa ona göre banlatacak bi sc veya elo kasacaksa ona göre bi sclegit rage diye ayrılmıyor scler
configlerine göre ayrılabiliyor fakat scriptler ayrılmazlegit rage diye ayrılmıyor scler
nerden satın aldınız link paylaşma ihtimaliniz var mıconfiglerine göre ayrılabiliyor fakat scriptler ayrılmaz