amacım zaten hesap kasıp satmak değil keyfiyen oynamak için arıyorumscrıpte verdıgın parayı hesap kasıp satarak cıkaramıycaksan onermem o parayı lol gıbı bır oyun ıcın harcamanı
bütçeni arttırıp dediğin hile 275€Ban yemek umrunda değilse toire bakmaya devam edebilirsin. Benim tavsiyem ban yemek istemiyorsan bütçeni arttırıp private suite alman.
o zaman senin için en iyisi hanbot+bypass çünkü hanbot en özelleştirilebilir sclerden bir tanesi bypassta aldın mı seni götürür belli bir süre ve çoğu scden daha çok zevk alırsın hanbottaamacım zaten hesap kasıp satmak değil keyfiyen oynamak için arıyorum
bence rtxpower daha eğlenceli örneğin kalista fly var kalista ile fly açıyosuno zaman senin için en iyisi hanbot+bypass çünkü hanbot en özelleştirilebilir sclerden bir tanesi bypassta aldın mı seni götürür belli bir süre ve çoğu scden daha çok zevk alırsın hanbotta
hanbotta da kalista exploit var kanka ayrıca hanbot çok daha özelleştirilebilir tek ortak yanları ikisinde de bypass kullanmak zorundasınbence rtxpower daha eğlenceli örneğin kalista fly var kalista ile fly açıyosun
ozaman hanbot öneririrm ama ban yiyebilirsin adc oynamamak lazım doğru muhanbotta da kalista exploit var kanka ayrıca hanbot çok daha özelleştirilebilir tek ortak yanları ikisinde de bypass kullanmak zorundasın
şuan hanbot kullanıyorum mid lux memnunum 7+ maç attım elix sağ olsun.ozaman hanbot öneririrm ama ban yiyebilirsin adc oynamamak lazım doğru mu