HANDBOT SCRİPT

erenakkus12

Platinum Üye
HANDBOT SCRİPT KEY ALDIM DA BUNUN KURULUMU NASIL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ HİÇBİR ŞEYDEN ANLAMADIM

nerden aldın bende alcam ya

keyini user.ini dosyasının içine yapıştıracaksın sonra bir injector ile core.dll dosyasını lol'e inject edeceksin
not: çalışması için vanguard bypass lazım

keyini user.ini dosyasının içine yapıştıracaksın sonra bir injector ile core.dll dosyasını lol'e inject edeceksin
not: çalışması için vanguard bypass lazım
tam olarak ne yapmam lazım keyimi oraya yazdım injector diye bi dosya var inject.exe tıklıyorum sadece birde lol dosyası vermişler ve run.bat exe ne yapayım ben şimdi

konudan alakasız olacak ama hanbot kullandıktan sonra bypass ile bypassın süresi bittikten sonra ve hileninde aynı zamanda ban yermiyiz? oyun içinde degil bu arada yani kullandık ettik bi daha temiz oynamaya devam edersek

konudan alakasız olacak ama hanbot kullandıktan sonra bypass ile bypassın süresi bittikten sonra ve hileninde aynı zamanda ban yermiyiz? oyun içinde degil bu arada yani kullandık ettik bi daha temiz oynamaya devam edersek

Kalıntıları kaldırdıktan sonra temiz oynamaya devam etmen halinde sorun olmaz diye düşünüyorum eğer tespil edilmemiş olursan.

Kalıntıları kaldırdıktan sonra temiz oynamaya devam etmen halinde sorun olmaz diye düşünüyorum eğer tespil edilmemiş olursan.
vanguard şüpeli dosyaları tarıyo diye biliyorum hatta test etmişliğim bile var fakat valoda test ettim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt