HANBOT ezreal

daha bypass ne demek bilmiyor gelmiş beyinsiz falan saydırıyor ag :d bypass dediğin ac tarafından algılanman tüm her boku bypasslar bu bypass işide genellikle anti-cheat'lerin emulate edilmesiyle oluyor zaten. götü kırık bi tane injectoru kekelemişler sana soğuk suyu içmemek için konuşuyorsun :d

kankacım auto gameban denilen bişey var anticheat algılayıp eğer trigger game ban id varsa o manuel oluyor siz türkler neden bu kadar salak olmak için uğraşıyorsunuz :D
Ben oyunda manuel ban yok diye bir şey demedim. Piyasadaki satılan bypassların hiç biri işe yaramıyor. Ban yedim diye satan kişilere mesaj attığında manuel ban veya hwid yasağın var diyip sizi scamlemeye devam ediyorlar. Muhtemelen 75 doların çöpe gitti ve kuyruk acın var. Millete cha hesap kastım diyip aldırmaya falan çalışıyorsun.

Ben oyunda manuel ban yok diye bir şey demedim. Piyasadaki satılan bypassların hiç biri işe yaramıyor. Ban yedim diye satan kişilere mesaj attığında manuel ban veya hwid yasağın var diyip sizi scamlemeye devam ediyorlar. Muhtemelen 75 doların çöpe gitti ve kuyruk acın var. Millete cha hesap kastım diyip aldırmaya falan çalışıyorsun.
hayır gel discorda ssleriyle gösteririm halada kullanıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt