evet dostum kaç dolar ödemiştin3. beyinsizde geldi bu konuya daha fazla bakmanın anlamı kalmamış
evet dostum kaç dolar ödemiştin3. beyinsizde geldi bu konuya daha fazla bakmanın anlamı kalmamış
Olum git valo trigger bot yap konusma3. beyinsizde geldi bu konuya daha fazla bakmanın anlamı kalmamış
Ben oyunda manuel ban yok diye bir şey demedim. Piyasadaki satılan bypassların hiç biri işe yaramıyor. Ban yedim diye satan kişilere mesaj attığında manuel ban veya hwid yasağın var diyip sizi scamlemeye devam ediyorlar. Muhtemelen 75 doların çöpe gitti ve kuyruk acın var. Millete cha hesap kastım diyip aldırmaya falan çalışıyorsun.kankacım auto gameban denilen bişey var anticheat algılayıp eğer trigger game ban id varsa o manuel oluyor siz türkler neden bu kadar salak olmak için uğraşıyorsunuz
hayır gel discorda ssleriyle gösteririm halada kullanıyorumBen oyunda manuel ban yok diye bir şey demedim. Piyasadaki satılan bypassların hiç biri işe yaramıyor. Ban yedim diye satan kişilere mesaj attığında manuel ban veya hwid yasağın var diyip sizi scamlemeye devam ediyorlar. Muhtemelen 75 doların çöpe gitti ve kuyruk acın var. Millete cha hesap kastım diyip aldırmaya falan çalışıyorsun.
hocam ban yedi char. 5 maçta
sizde kaç maçta yiyor ?