HANBOT ezreal

Tmm kanki elysium aldom bgx için ban yiyince rapordan ban yemişsindir diyolar 😀
trigger game id var orda o manuel yediğinin işareti manuel yemeni allahın gelse engelleyemez rage oynadıysan bi bok yapamazsın ben cha kastım euw de elsyium ile :D boş yapma

trigger game id var orda o manuel yediğinin işareti manuel yemeni allahın gelse engelleyemez rage oynadıysan bi bok yapamazsın ben cha kastım euw de elsyium ile :D boş yapma
Manuel yemeyi engelliyo demedim zaten kanki mhnin free scsini aç kullan evade full+full diaya kadar kasar ban da yemezsin aynısını elysium bypass alıp bgx ile yaptım plat 2 maçından sonra scden ban yedim legit oynasan da değişmez bgx developerlar yıllardır hile yapan adamlar kendileri bypass yapamıyolar mı lol giib acsi ölü oyunda 😀

İyi kandırmışlar sizi. Manuel ban diye diye detect bypassları,scriptleri satıyorlar size. :brainfree:

İyi kandırmışlar sizi. Manuel ban diye diye detect bypassları,scriptleri satıyorlar size. :brainfree:
kankacım auto gameban denilen bişey var anticheat algılayıp eğer trigger game ban id varsa o manuel oluyor siz türkler neden bu kadar salak olmak için uğraşıyorsunuz :D

Kimse sana public bypass satmaz knk
kanka public olsa ne bypass alıyorsun sc değil injector veya birşeyi detect mesela ona işliyor elysuim tüm parçalara işliyor git adama yaz sende beyin yok ya ben konuşmuycam daha senle cevap vermiyorum

bypass diye bir şey yok hele ki lolün ac'sinin varlığını bile tartışılıyor şurada :d tamamen sc4m

+++ ki bypass olsa satmayı bırak varlığından bile haberdar etmezler sizi :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt