Hacklendim

Gladiator

Gold Üye
uc den gittiğim github da bir valo hilesi paylaşıldığını gördüm format hazırlığında olduğum için virüs olabileceğini bile bile açtım sonuç olarak pc den birşey yapamadılar ama nasıl yaptılar bilmiyorum bir şekilde modem wi fi üzerindne telefonu bağlanıp tüm hesaplarıma saldırdılar maillerden binance hesaplarına amazon hesabıma kadar durumu farkedip müdahale ettiğimde ise telefonum arayan olmadan çaldı ve kendi kendine formatlandı.Maddi olarak hiç zararım yok ama manevi çok var tüm resimler hatıralar videolar gitti wi fi dan da hack yediğime göre zirvede bırakayım bu hile işlerini dedim bi ama hiç zannetmiyorum :)

gecmiş olsun knk ben de bılmıyom hackleyıp neye kavusuyorlarsa sankı

senin tarayıcı şifrelerini çalıyorlar.
senin banka hesaplarını çalıyorlar.
kişisel verilerini çalıyorlar.
ekran kartını kullanıp minning yapıyorlar.

insan işte yapabildiği için yapıyor allahsız tele format atmasa iyiydi bütün askerlik anılarım ölen evcil kuşlarım köpeğimle olan anılarım herşeyim gitti ona üzüldüm pc yansa bu kadar üzülmezdim.

geçmiş olsun dostum umarım tekrar aynı şey olmaz

Geçmiş olsun kardeşim bilmediğin yerden bilmediğin şeyleri indirme

insan işte yapabildiği için yapıyor allahsız tele format atmasa iyiydi bütün askerlik anılarım ölen evcil kuşlarım köpeğimle olan anılarım herşeyim gitti ona üzüldüm pc yansa bu kadar üzülmezdim.
gecmiş olsun kanka üzüldüm ya okadar anın gitmiş

herboku indiririsen boyle olur sen interte free robux ta yazıyosundur san bir kural (eğer bir ürün bedava ise ürün sensensindir)
neyse ders olus sana aga
baksana acıdım istersen 3 ay tiro 2 booost verebilirim
adim alierert#2593

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt