Hacklendim

herboku indiririsen boyle olur sen interte free robux ta yazıyosundur san bir kural (eğer bir ürün bedava ise ürün sensensindir)
neyse ders olus sana aga
baksana acıdım istersen 3 ay tiro 2 booost verebilirim
adim alierert#2593
knk adamın formatı hazırmış bile bile virüs olduğunu açmış ama sadece wifi dan telefonuna sızacaklarını düşünememiş iyice okumadan saçma yorumlar yapma (ayrıca senin boost vericeğine inanan insanlara geçmiş olsun diliyorum şimdiden)

Son düzenleme:
uc den gittiğim github da bir valo hilesi paylaşıldığını gördüm format hazırlığında olduğum için virüs olabileceğini bile bile açtım sonuç olarak pc den birşey yapamadılar ama nasıl yaptılar bilmiyorum bir şekilde modem wi fi üzerindne telefonu bağlanıp tüm hesaplarıma saldırdılar maillerden binance hesaplarına amazon hesabıma kadar durumu farkedip müdahale ettiğimde ise telefonum arayan olmadan çaldı ve kendi kendine formatlandı.Maddi olarak hiç zararım yok ama manevi çok var tüm resimler hatıralar videolar gitti wi fi dan da hack yediğime göre zirvede bırakayım bu hile işlerini dedim bi ama hiç zannetmiyorum :)
Dostum geçmiş olsun da bile bile niye açiyon hileyi açmasaydin ya bütün anilarin gitmiş her şeyin gitmiş geçmiş olsun tekrardan

Benim soğuk cüzdanıma erişilip 17.000 $ 21 dakika da aldılar aklım almadı benimde

Artık öyle virüsler çıktı ki biz bile takip edemiyoruz neyin ne olduğunu, size yapabileceğimiz tek uyarı hile indirdiğiniz yerlere dikkat etmeniz olacaktır. Cheatglobal ve mh dışında başka yerden hile kullanmanızı tavsiye etmeyiz. Diğer siteler size içeriklerini kontrol etmeden paylaşıp kullanımınıza sunuyorlar.

Bizler laboratuvar bilgisayarlarında programları test ederek güvenli olup olmadığına bakıyor ve en ince detayına kadar analiz edip bilgisayarınıza zarar verecek bir etken yoksa o şekilde kullanımınıza sunuyoruz.

Artık öyle virüsler çıktı ki biz bile takip edemiyoruz neyin ne olduğunu, size yapabileceğimiz tek uyarı hile indirdiğiniz yerlere dikkat etmeniz olacaktır. Cheatglobal ve mh dışında başka yerden hile kullanmanızı tavsiye etmeyiz. Diğer siteler size içeriklerini kontrol etmeden paylaşıp kullanımınıza sunuyorlar.

Bizler laboratuvar bilgisayarlarında programları test ederek güvenli olup olmadığına bakıyor ve en ince detayına kadar analiz edip bilgisayarınıza zarar verecek bir etken yoksa o şekilde kullanımınıza sunuyoruz.
teşekkür ederim aynı ağdan sızma yapıldığını biliyordum ama uzaktan erişimle yapıldığını ilk defa gördüm bende zaten organize saldırdılar bütün hesaplarım aynı anda alarm verdi 2-factor hayat kurtardı.
Benim soğuk cüzdanıma erişilip 17.000 $ 21 dakika da aldılar aklım almadı benimde
sana daha büyük geçmiş olsun dostum :)
herboku indiririsen boyle olur sen interte free robux ta yazıyosundur san bir kural (eğer bir ürün bedava ise ürün sensensindir)
neyse ders olus sana aga
baksana acıdım istersen 3 ay tiro 2 booost verebilirim
adim alierert#2593
tamam kral sağol aydınlattın :)

bu sitedeki hileler riskli mi arkadaşlar valo olsun cs olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt