gupro ne ya link varmıArkadaşlar daha öncede bahsettiğim gibi gupro serialleri değiştirmiyor veya değiltirse bile ban kalkmıyordu fakat az önce banımı kaldırmayı başardım ve yaptıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.
Önce temiz format attım diskleri biçimlendirerek.
Sonra Bios Update yaptım.
All in one runtimes indirdim.
Visual Studio indirip c++ kurdum ( bunu boşuna yaptım büyük ihtimalle ama olsun)
Gupro zıbofır yaptım hem mac adresim hem serialim değişti fakat ben manuel olarak da mac adresimi değiştirdim.
Valorantı yükledim ve şuan oynuyorum sonrada ban yicemi de düşünmüyorum.
!!!!Kesinlikle all in one runtimes indirin en önemli adım o yoksa mac adres ve serial changer çalışmıyor çalışsa bile değiştirmiyor!!!!
Umarım sizdede işe yarar ben böyle çözdüm guproda yaşadığım sorunu iyi forumlar
Neden 2022 konusu upladın ki ?gupro ne ya link varmı
Delay ban kaldırırmıArkadaşlar daha öncede bahsettiğim gibi gupro serialleri değiştirmiyor veya değiltirse bile ban kalkmıyordu fakat az önce banımı kaldırmayı başardım ve yaptıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.
Önce temiz format attım diskleri biçimlendirerek.
Sonra Bios Update yaptım.
All in one runtimes indirdim.
Visual Studio indirip c++ kurdum ( bunu boşuna yaptım büyük ihtimalle ama olsun)
Gupro zıbofır yaptım hem mac adresim hem serialim değişti fakat ben manuel olarak da mac adresimi değiştirdim.
Valorantı yükledim ve şuan oynuyorum sonrada ban yicemi de düşünmüyorum.
!!!!Kesinlikle all in one runtimes indirin en önemli adım o yoksa mac adres ve serial changer çalışmıyor çalışsa bile değiştirmiyor!!!!
Umarım sizdede işe yarar ben böyle çözdüm guproda yaşadığım sorunu iyi forumlar