ShyDreamer
Efsane Üye
Knk 3 saniye kurmak niye kurmuyosun aynı sürümde olur fark etmez at 2. hard diske usb de şart değilhadi hayırlısı bios up downsız deniyorum
Knk 3 saniye kurmak niye kurmuyosun aynı sürümde olur fark etmez at 2. hard diske usb de şart değilhadi hayırlısı bios up downsız deniyorum
Olmayacak kihadi hayırlısı bios up downsız deniyorum
Delaylı ban yeniyor bios olmadanOlmayacak ki
Bios Up Down yapmayı bilmiyor musun yoksa anakart mı uyumlu değil eğer bilmiyorsan yardımcı olurumvalla reis bios up down yapamıyorum internette baktım hiç bir yerde bulamadım
reis benim anakart intel h61 c idi ama şimdi ms infodan baktımğımda böyle gözüküyorBios Up Down yapmayı bilmiyor musun yoksa anakart mı uyumlu değil eğer bilmiyorsan yardımcı olurum
Öncelikle en güncel ve beta sürecinde olmayan BIOS sürümünü indirin. Anakartınızın BIOS türü AMI olduğundan dolayı Windows üzerinden veya DOS üzerinden BIOS'u güncelleyebilirsiniz.reis benim anakart intel h61 c idi ama şimdi ms infodan baktımğımda böyle gözüküyor
discord varsa bulmamda yardımcı olurmusun biosuÖncelikle en güncel ve beta sürecinde olmayan BIOS sürümünü indirin. Anakartınızın BIOS türü AMI olduğundan dolayı Windows üzerinden veya DOS üzerinden BIOS'u güncelleyebilirsiniz.
Tabiki Hocam Buldum buyrundiscord varsa bulmamda yardımcı olurmusun biosu