.GUI için font önerisi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
injection client c++ bu java değil kral loader ile çalışmıyor, loader dediğim şey injector gibi algılanamayan
yok loaderın ne olduğunu biliyorum reis sen önceki mesajlarda java falan demiştin aklımda kaldı minecraftta java olduğu için kafa karışıklığı :)

Ortaokullu çocuğun tekisin kaale bile almıyor kimse seni farkındasın değil mi
liseliytim ortaokullu değilim ve insanların yaşları ile bilgisi hakkında kıyaslama yapamazsın diye düşünüyorum, ayrıca niye hala bu konudasın?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
liseliytim ortaokullu değilim ve insanların yaşları ile bilgisi hakkında kıyaslama yapamazsın diye düşünüyorum, ayrıca niye hala bu konudasın?
Evet gayet de yaparım. Türkçe dersi lisede yok diye biliyorum edebiyattı sanki onun adı ne dersin he?

Evet gayet de yaparım. Türkçe dersi lisede yok diye biliyorum edebiyattı sanki onun adı ne dersin he?
Dostum bir mesajımdan dolayı 1 gün boyunca eleştirdin beni ve haliyle de üzdün sinirimi bozdun, senle mesajlaşmaya devam etmek istemiyorum ve açtığım konular 2 yıl önceki konular dikkat edip de fark ettiysen tabi.

Şu andan itibaren 104. günlük bir c++ ve 19 günlük bir assembly. tecrübem var c++ konusunda sana ders verecek konumdayım diye düşünüyorum.
iyi günler.

Dostum bir mesajımdan dolayı 1 gün boyunca eleştirdin beni ve haliyle de üzdün sinirimi bozdun, senle mesajlaşmaya devam etmek istemiyorum ve açtığım konular 2 yıl önceki konular dikkat edip de fark ettiysen tabi.

Şu andan itibaren 104. günlük bir c++ ve 19 günlük bir assembly. tecrübem var c++ konusunda sana ders verecek konumdayım diye düşünüyorum.
iyi günler.

Segoe UI Light
Myanmar Text
Cyntho Pro Premium
Cyntho Thin
Cyntho Thin Regular
Helvetica
Microsoft YaHei
Microsoft YaHei UI
Microsoft Tai Le
MS UI Gothic
MS PGothic
MS Gothic
Yu Gothic
Yu Gothic UI
Yu Mincho
Nirmala UI
PMingLiu-Extb
NSimSun
Palatino Linotype
Segoe WP
Sitka Text
Sylfaen
Verdana
DengXian
Cascadia Mono
Corbel
Candara
BIZ UDPMincho

Segoe UI Light
Myanmar Text
Cyntho Pro Premium
Cyntho Thin
Cyntho Thin Regular
Helvetica
Microsoft YaHei
Microsoft YaHei UI
Microsoft Tai Le
MS UI Gothic
MS PGothic
MS Gothic
Yu Gothic
Yu Gothic UI
Yu Mincho
Nirmala UI
PMingLiu-Extb
NSimSun
Palatino Linotype
Segoe WP
Sitka Text
Sylfaen
Verdana
DengXian
Cascadia Mono
Corbel
Candara
BIZ UDPMincho
kendisi daha modern bir gui yapmaya calısıyor onerdiklerin osuruk gibi fontlar yani kusura bakma ama

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt