günlerdir kalıcı poınter yapcak aradım bulamadım Kendım yaptım :D

aynen direk gelip zaten sana yazdım bende :D olum işinize geldiği gibisiniz kendin ne diye konu açıyordun o zaman burda nasıl yapılır gibisinden falan araştırsaydın ya niye millete soruyorsun o zaman yada sana böyle dendi diye sen niye aynısını yapıyorsun :)) araştırmışım bulamadım ki sormuşum biraz mantıklı bak olaya.

aynen direk gelip zaten sana yazdım bende :D olum işinize geldiği gibisiniz kendin ne diye konu açıyordun o zaman burda nasıl yapılır gibisinden falan araştırsaydın ya niye millete soruyorsun o zaman yada sana böyle dendi diye sen niye aynısını yapıyorsun :)) araştırmışım bulamadım ki sormuşum biraz mantıklı bak olaya.
Adam bulmuş ister söyler ister söylemez o farklı ama uzun sürmez zaten kanka bu işler iyi forumlar.

Bende bu işte yeniyim 3 4 gündür urielde kalıcı pointer yapmaya çalışıyorum zor yoldan mı başladım sizce ?

normalde ısınlannca poınterler kaybolur ama kalıcı yaptık cok sukur :)

Hocam öncelikle tebrikler çok güzel bir konu olmuş.

Bir konuda danışmak istiyorum. TR 'de basit bir metin dedektörü yapılabilir mi? Yada hali hazırda var mı ?
Yakınında olduğumuz metinleri gösterse yada uyarsa. Böyle bir şey arıyorum ama bulamadım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt