comando212
Uzman Üye
ARAŞTIR dostumbu atma sorununu nasıl çözebilirim yada oto giriş nasıl yapabilirim kanka
ARAŞTIR dostumbu atma sorununu nasıl çözebilirim yada oto giriş nasıl yapabilirim kanka
aynen direk gelip zaten sana yazdım bende olum işinize geldiği gibisiniz kendin ne diye konu açıyordun o zaman burda nasıl yapılır gibisinden falan araştırsaydın ya niye millete soruyorsun o zaman yada sana böyle dendi diye sen niye aynısını yapıyorsun ) araştırmışım bulamadım ki sormuşum biraz mantıklı bak olaya.ARAŞTIR dostum
Adam bulmuş ister söyler ister söylemez o farklı ama uzun sürmez zaten kanka bu işler iyi forumlar.aynen direk gelip zaten sana yazdım bende olum işinize geldiği gibisiniz kendin ne diye konu açıyordun o zaman burda nasıl yapılır gibisinden falan araştırsaydın ya niye millete soruyorsun o zaman yada sana böyle dendi diye sen niye aynısını yapıyorsun ) araştırmışım bulamadım ki sormuşum biraz mantıklı bak olaya.
söylemesi için ısrar eden mi var ki de böyle bir yorum atıyorsun çok iyi kafa vallahaAdam bulmuş ister söyler ister söylemez o farklı ama uzun sürmez zaten kanka bu işler iyi forumlar.
Ne pointerini istiyon özelden yaz ve sunucuyu yaz ben atayim yarın sunucu bilgisayarımda varsakanka pointeri paylaşma şansın varm ı
Hocam öncelikle tebrikler çok güzel bir konu olmuş.normalde ısınlannca poınterler kaybolur ama kalıcı yaptık cok sukur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir