kanka yardımcı olayım sana güzel ilerleme kaydetmişsin. buyur bu benim kanalım. yeni videolar da yükleyeceğim. eski videolara da göz atabilirsin benzer işler yapıyoruz.
deniyorum lucasda ama çıkmıyor sonuç 2.kez scanleyince
kanka yardımcı olayım sana güzel ilerleme kaydetmişsin. buyur bu benim kanalım. yeni videolar da yükleyeceğim. eski videolara da göz atabilirsin benzer işler yapıyoruz.
Herkes oyle yapalseydideniyorum lucasda ama çıkmıyor sonuç 2.kez scanleyince
sana şöyle söyleyim. ben urielde hile kodlamaya başlayalı 1 seneyi geçti. ve hala hilen fix yiyecek diyorlar bir hile fixlenir başka bi açık ortaya çıkar. yeter ki nasıl bulacağını öğren. her şey çabayla ve hayal gücüyle alakalı bencesenin videondan izleyip yaptık reisde şimdi fix yicek olması üzücü ya valla
7x değil kanka bu saldırı hızı hilesi
Aynen oyle,sana şöyle söyleyim. ben urielde hile kodlamaya başlayalı 1 seneyi geçti. ve hala hilen fix yiyecek diyorlar bir hile fixlenir başka bi açık ortaya çıkar. yeter ki nasıl bulacağını öğren. her şey çabayla ve hayal gücüyle alakalı bence
hala yemedısana şöyle söyleyim. ben urielde hile kodlamaya başlayalı 1 seneyi geçti. ve hala hilen fix yiyecek diyorlar bir hile fixlenir başka bi açık ortaya çıkar. yeter ki nasıl bulacağını öğren. her şey çabayla ve hayal gücüyle alakalı bence
HayKochp35#6502comando bana sana ulaşabilecegim bir dc verir misin
o sizin yontemınızmilasta 4 dk sonra oyundan atıyor neden
bu atma sorununu nasıl çözebilirim yada oto giriş nasıl yapabilirim kankao sizin yontemınız