GTA5 Drop Girmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Visa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Visa

hard
Prime Üye
İletişim
Merhaba sistem özelliklerim 5060 ti 16 GB , Ryzen 5 7500F 16 GB DDR 5 RAM fakat oyun yağ gibi akmasına rağmen ara ara drop giriyor kasıyor gibi oluyor düzeliyor ayarları ne şekilde yapmam lazım?

ff

ff

ekran kartının driverlarıyla alakalı bu sorun bende pencereliden tam ekrana alınca çözülüyor veya tam tersini dene.
Driverleri kurup yollamışlar sürücüleri güncelle dediğimde zaten güncel diyor yine de Nvidia'nın sitesinden kurayım mı tekrar?

Merhaba sistem özelliklerim 5060 ti 16 GB , Ryzen 5 7500F 16 GB DDR 5 RAM fakat oyun yağ gibi akmasına rağmen ara ara drop giriyor kasıyor gibi oluyor düzeliyor ayarları ne şekilde yapmam lazım?

ff

ff
Kanka oyun motoru 180FPS'i geçince otomatik droplanıyor bu normal bir durum, VSYNC ayarını half moduna alman lazım.

sadece vsync yi yarıma alsam diğer msaa fxaa ve nvidia txaa falan kapalı kalsın demi?
Oyun 180FPS'i geçmemesi lazım, sen VSYNC ayarını half yap. Kaç FPS aldığına bak yine 180'i geçiyorsa söyle bana çözerim aynı sorunu ben de yaşıyordum.

Çözüm
bütün fps kısıtlamalarını kaldır bendede oluyodu öyle yaptım yada addon limit kaldırma yap

Oyun 180FPS'i geçmemesi lazım, sen VSYNC ayarını half yap. Kaç FPS aldığına bak yine 180'i geçiyorsa söyle bana çözerim aynı sorunu ben de yaşıyordum.
windows + g basarak baktım şuan max 100 fps alıyorum bakalım yine drop girerse yazarım, aynı sorun sendede mi oluyordu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt