Oyun 180FPS'i geçmemesi lazım, sen VSYNC ayarını half yap. Kaç FPS aldığına bak yine 180'i geçiyorsa söyle bana çözerim aynı sorunu ben de yaşıyordum.sadece vsync yi yarıma alsam diğer msaa fxaa ve nvidia txaa falan kapalı kalsın demi?
Driverleri kurup yollamışlar sürücüleri güncelle dediğimde zaten güncel diyor yine de Nvidia'nın sitesinden kurayım mı tekrar?ekran kartının driverlarıyla alakalı bu sorun bende pencereliden tam ekrana alınca çözülüyor veya tam tersini dene.
Nvidia appDriverleri kurup yollamışlar sürücüleri güncelle dediğimde zaten güncel diyor yine de Nvidia'nın sitesinden kurayım mı tekrar?
şuan güncel driver 5060 ti için 595.97 imiş fakat ben nvidia denetim masasından baktım 591.86 yani 27 ocak, şimdi nvida app ı indiriyorumNvidia app
driverleri güncelledimde gtada yine ara sıra drop giriyor, ets 2 ve valorant falanda var onlarda gram sorun yokNvidia app
Kanka oyun motoru 180FPS'i geçince otomatik droplanıyor bu normal bir durum, VSYNC ayarını half moduna alman lazım.Merhaba sistem özelliklerim 5060 ti 16 GB , Ryzen 5 7500F 16 GB DDR 5 RAM fakat oyun yağ gibi akmasına rağmen ara ara drop giriyor kasıyor gibi oluyor düzeliyor ayarları ne şekilde yapmam lazım?
![]()
![]()
sadece vsync yi yarıma alsam diğer msaa fxaa ve nvidia txaa falan kapalı kalsın demi?Kanka oyun motoru 180FPS'i geçince otomatik droplanıyor bu normal bir durum, VSYNC ayarını half moduna alman lazım.
Oyun 180FPS'i geçmemesi lazım, sen VSYNC ayarını half yap. Kaç FPS aldığına bak yine 180'i geçiyorsa söyle bana çözerim aynı sorunu ben de yaşıyordum.sadece vsync yi yarıma alsam diğer msaa fxaa ve nvidia txaa falan kapalı kalsın demi?
windows + g basarak baktım şuan max 100 fps alıyorum bakalım yine drop girerse yazarım, aynı sorun sendede mi oluyordu?Oyun 180FPS'i geçmemesi lazım, sen VSYNC ayarını half yap. Kaç FPS aldığına bak yine 180'i geçiyorsa söyle bana çözerim aynı sorunu ben de yaşıyordum.
Öyle yaptım fakat bu değerler normal mi?Oyun 180FPS'i geçmemesi lazım, sen VSYNC ayarını half yap. Kaç FPS aldığına bak yine 180'i geçiyorsa söyle bana çözerim aynı sorunu ben de yaşıyordum.