GTA5 Drop Girmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Visa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Visa

hard
Prime Üye
İletişim
Merhaba sistem özelliklerim 5060 ti 16 GB , Ryzen 5 7500F 16 GB DDR 5 RAM fakat oyun yağ gibi akmasına rağmen ara ara drop giriyor kasıyor gibi oluyor düzeliyor ayarları ne şekilde yapmam lazım?

ff

ff

hocam valorantta 400-500 fps alman sisteminin ne kadar stabil olduğunun kanıtı zaten gta 5 tarafındaki drop mevzusu tamamen o kullandığın bypass yazılımının oyunun render döngüsüne (main loop) müdahale etmesinden kaynaklanıyor project lightning arka planda memory taraması veya hook işlemi yaparken anlık frame time spike yaratıyordur bypass kapatıp denediğinde sorunun çözüldüğünü göreceksin oyun keyfi için bypasssız orijinal dosyalarla devam etmeni öneririm
Yorumun için teşekkürler, bu steam hesabını satabilirsem yeni bir steam hesabı alıp öyle yapmayı düşünüyorum

Yorumun için teşekkürler, bu steam hesabını satabilirsem yeni bir steam hesabı alıp öyle yapmayı düşünüyorum
hocam en temizini yaparsın o bypass kalıntılarıyla uğraşıp ban riskini veya performans kayıplarını göze almaktansa temiz bir hesaba geçip orijinal dosyalarla devam etmek en mantıklısı yeni steam hesabında o drop mevzularının tamamen bittiğini göreceksin şimdiden hayırlı olsun

hocam en temizini yaparsın o bypass kalıntılarıyla uğraşıp ban riskini veya performans kayıplarını göze almaktansa temiz bir hesaba geçip orijinal dosyalarla devam etmek en mantıklısı yeni steam hesabında o drop mevzularının tamamen bittiğini göreceksin şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam

Merhaba sistem özelliklerim 5060 ti 16 GB , Ryzen 5 7500F 16 GB DDR 5 RAM fakat oyun yağ gibi akmasına rağmen ara ara drop giriyor kasıyor gibi oluyor düzeliyor ayarları ne şekilde yapmam lazım?

ff

ff
Nvdia app optimize kare hiz sınırını 60 veya 144 olarak ayarla gir bendede oluyor 3060 da böyle çözüyorum inşallah çözülür

ff

ff
Bende 3060 Ti var hiç donma yok bir format at bence en yüksek ayarlarda oynuyorum

Usta sadece menü de kasma oluyor dimi?
hayır normal giderkende drop giriyor bazen niye böyle anlamadım, project lightningden olabilir diyorlar, valorantta gram böyle sorun yaşamıyorum 400-500 fps alıyorum yağ gibi akıyor, gtadada yağ gibi akıyor fakat ara ara drop giriyor cozemedım yani.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt