Güncelleniyor Gta V YimMenü 05.07.24 Money Tool Unlock Level Script Eklendi̇!

Konu içerisinde link paylaşıyor kendi konusunu açıp paylaşabilir
sürekli güncelleniyor tekrar konu açmaya gerek duymadım bence mesajını düzenle indirme linkini github yap herkes güncelini indirmiş olur.

sürekli güncelleniyor tekrar konu açmaya gerek duymadım bence mesajını düzenle indirme linkini github yap herkes güncelini indirmiş olur.
Dostum yeni sürüm bir anda DT olabilir safe sürüme zaten sürekli konu güncelleniyor ve güncel ud script ekleniyor kendi konunu aç ekle oraya uzatma

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
karakter düzenleyici xp money hack fln onları açsak ban yermiyiz hemen kapatıp

Merhaba Modest Menü gta nın son güncellemesinden sonra aktifligini yitirdi sizler için YimMenüyü paylaşıyorum hile bana ailt degildir alıntıdır yönetici onayı olmadan kullanmayınız.
Çok eglenceli bir menü çok fazla detaylı ve menü
Türkçe.
Menüdeki para hilesi şuan aktif degil ancak içerisinde birbirinden güzel birçok özellik barındırmaktadır.
Upload hızım aşırı düşük oldugu için video çekip eklemiyorum menü zaten türkçe ve kullanımı gayet basit.
Not:Otomatik olarak Türkçe olmazsa hile ilk açılırken dil seçtirecek Türkçe seçtikten sonra hile ayarlarından dili Türkçe olarak degiştirin.

:yazı:
Kod:
C:\Users\UserName\AppData\Roaming  klasörüne YimMenüyü kopyalayın.
Story moda girin
Extreme İnjektörden Process Name kısmından Gta5.exe yi seçin
Add dll'e tıklayıp YimMenü.dll yi seçin injekt edin.
Güncelleme uyarısı çıkarsa önbellegi güncelle dedikten sonra hile yüklenecektir.
Sağ tarafta çıkan menüyü f5 ile kapatın YimMenüyü mouse ile kontrol edebilirsiniz menü İns tuşu ile açılıp kapanır.

:indir:

DLL

@Genisys @Neofix @oQeF
kendin yaptıysan mükemmel olmuş sağol

Merhaba Modest Menü gta nın son güncellemesinden sonra aktifligini yitirdi sizler için YimMenüyü paylaşıyorum hile bana ailt degildir alıntıdır yönetici onayı olmadan kullanmayınız.
Çok eglenceli bir menü çok fazla detaylı ve menü
Türkçe.
Menüdeki para hilesi şuan aktif degil ancak içerisinde birbirinden güzel birçok özellik barındırmaktadır.
Upload hızım aşırı düşük oldugu için video çekip eklemiyorum menü zaten türkçe ve kullanımı gayet basit.
Not:Otomatik olarak Türkçe olmazsa hile ilk açılırken dil seçtirecek Türkçe seçtikten sonra hile ayarlarından dili Türkçe olarak degiştirin.

:yazı:
Kod:
C:\Users\UserName\AppData\Roaming  klasörüne YimMenüyü kopyalayın.
Story moda girin
Extreme İnjektörden Process Name kısmından Gta5.exe yi seçin
Add dll'e tıklayıp YimMenü.dll yi seçin injekt edin.
Güncelleme uyarısı çıkarsa önbellegi güncelle dedikten sonra hile yüklenecektir.
Sağ tarafta çıkan menüyü f5 ile kapatın YimMenüyü mouse ile kontrol edebilirsiniz menü İns tuşu ile açılıp kapanır.

:indir:

DLL

@Genisys @Neofix @oQeF
Pepsii scripti ile para basabilirsiniz.

Bypass sağlam mı knk yani belli etmeden oynasak yinede ban yer miyiz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt