Çözüldü GTA V Fivem Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

candalgc

Can Dalgıç
Emekli Mod
İletişim
Merhaba daha önce hiç fivem'e girmedim ne yapmam gerekiyor hangi serverda oynamalıyım bazı serverlar ingilizce şartı koymuş türk çogunlugu olan güzel sunucu tavsiyelerinize açıgım aynı zamanda giriş yapma konusunda yardıma ihtiyacım var dedigim gibi daha önce hiç fivem'e girmedim şimdiden teşekkürler.

Merhaba daha önce hiç fivem'e girmedim ne yapmam gerekiyor hangi serverda oynamalıyım bazı serverlar ingilizce şartı koymuş türk çogunlugu olan güzel sunucu tavsiyelerinize açıgım aynı zamanda giriş yapma konusunda yardıma ihtiyacım var dedigim gibi daha önce hiç fivem'e girmedim şimdiden teşekkürler.
en yok rp sarar gerçek hayat bildiğin

Arama kısmına non wh yazıp türk sunucularının birisine girebilirsin.
Teşekkürler
öncelikle non-whitelist suncularda oynaman lazım. 100-200 saat öyle yap, terimleri öğren ve ufaktan whitelist sunuculara gir. tavsiyem ekibin varsa ekip ile birlikte whitelist al çoğu sunucuya girebiliyorsun öyle
sanırım saat kasma olayı var birde ekibim yok tekim ve ilk defa giricem

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Teşekkürler

sanırım saat kasma olayı var birde ekibim yok tekim ve ilk defa giricem
700 saatim var normal bir şekilde istediğim sunucuya girebiliyorum, mdrp de ravens ekibinde oynamıştım gunrp sunucularına direkt sorusuz felan alıyorlar.
non wh sunucularda saat kas 100-200 saat yeterli daha sonra bir ekibe katıl ufaktan küçük wh sunucularda oyna daha sonra büyük bir ekibe katıl ve dilediğin sunucuda oynayıp saat kas

1k saat var benimde arkadaşın dedigi gibi non-wh sunucularda takıl rol terimlerini ögren fivem temelini ögren örneğin ss nedemek emlak çiçek meth nasıl yapılır yasak olan olmayan şeyler öğren 200-300 saat olunca oynadıgın sunucuda bir illegal ekibe katıl ekiptede baya saat kasarsın sonrasında saatin yükseldiginde istersen ekiple istersen solo olarak sunuculara başvuru atabilirsin saatin ve bilgin arttıkca benim 1k saatim var şuan nightv de legal olarak rol yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt