Çözüldü GTA V Fivem Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

candalgc

Can Dalgıç
Emekli Mod
İletişim
Merhaba daha önce hiç fivem'e girmedim ne yapmam gerekiyor hangi serverda oynamalıyım bazı serverlar ingilizce şartı koymuş türk çogunlugu olan güzel sunucu tavsiyelerinize açıgım aynı zamanda giriş yapma konusunda yardıma ihtiyacım var dedigim gibi daha önce hiç fivem'e girmedim şimdiden teşekkürler.

Merhaba daha önce hiç fivem'e girmedim ne yapmam gerekiyor hangi serverda oynamalıyım bazı serverlar ingilizce şartı koymuş türk çogunlugu olan güzel sunucu tavsiyelerinize açıgım aynı zamanda giriş yapma konusunda yardıma ihtiyacım var dedigim gibi daha önce hiç fivem'e girmedim şimdiden teşekkürler.
Öncelikle rp mi yoksa gunrp mi? türleri var sana göre olanı seçiceksin. Sunucu kurallarını öğreneceksin. Vdm felan filan nedir. Sonra işleyişi öğreneceksin.

Öncelikle rp mi yoksa gunrp mi? türleri var sana göre olanı seçiceksin. Sunucu kurallarını öğreneceksin. Vdm felan filan nedir. Sonra işleyişi öğreneceksin.
Çok güzel bu saydıklarını ögrenmem için tavsiye edecegin bir rehber veye video var mı ?

gunrp ile farkı nedir birde rp ve gunrp dışında farklı türler var mı *

Driving (Freeroam-Serbest gezi) - Pvp sadece savaştığın - Gunrp silahlı rp - Rp roleplay - Hardrp ekonomik alanda zor olan rp
Ülkemizde pek olmasada hırsız - police gta samp çok var.
Gunrp türk çogunluklu bir sunucu tavsiyen var mı birde fivem' de bu sunucuları nasıl bulucam?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
öncelikle non-whitelist suncularda oynaman lazım. 100-200 saat öyle yap, terimleri öğren ve ufaktan whitelist sunuculara gir. tavsiyem ekibin varsa ekip ile birlikte whitelist al çoğu sunucuya girebiliyorsun öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt